GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε χειμερινούς ρυθμούς τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου η εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το οποίο  θα ...



Ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου η εφαρμογή του χειμερινού προγράμματος δρομολογίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το οποίο  θα κυκλοφορούν καθημερινά 520 λεωφορεία έναντι των 447 που κυκλοφορούσαν κατά τη θερινή περίοδο.

Τα λεωφορεία θα ξεκινούν τα δρομολόγιά τους στις 5 το πρωί και θα σταματούν στις 12 το βράδυ, ενώ η λειτουργία της νυχτερινής γραμμής 78Ν Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία-Αεροδρόμιο παραμένει ως έχει.
Για τις λεπτομέρειες του νέου χειμερινού προγράμματος δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται:

-Από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981100.
-Από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και τη διεύθυνση m.οasth.gr μέσω κινητού τηλεφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση