GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαναν άνω κάτω την Ξάνθη – Έκλεβαν εκκλησίες, σπίτια, μαγαζιά και Ι.Χ. επί τρεις μήνες!

Πρόκειται για συνολικά 14 κλοπές και απόπειρες ενός 18χρονου και ενός 20χρονου... Συνολικά 14 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπ...



Πρόκειται για συνολικά 14 κλοπές και απόπειρες ενός 18χρονου και ενός 20χρονου...
Συνολικά 14 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, είχαν διαπράξει από τον Μάιο μέχρι και την Τετάρτη δυο νεαροί στην πόλη της Ξάνθης, που έκλεβαν από εκκλησίες και μαγαζιά μέχρι σπίτια και μηχανάκια.

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν μετά από ενδελεχείς έρευνες να ταυτοποιήσουν τη δράση των δύο νεαρών, ενώ η σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.
Πως δρούσαν οι νεαροί!
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, έναν 18χρονο και έναν 20χρονο, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης και έναν 42χρονο ο οποίος όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, εμπλέκετε σε ορισμένες από τις παραπάνω κλοπές.

Οι τρεις δράστες, από τον Μάιο με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν στην πόλη της Ξάνθης και σε χωριά της, πέντε Ιερούς Ναούς - παρεκκλήσια, έξι επιχειρήσεις και μία οικία, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα παρεκκλήσι χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν συνολικά:
Το χρηματικό ποσό των 302 ευρώ
1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή
6 χρυσούς σταυρούς
1 γεωργικό εργαλείο
5 μπουκάλια κρασί
5 μπουκάλια λάδι
Φιάλες αναψυκτικών και ποτών

Προέκυψε επίσης ότι την 13-8-2014 και την 11/12-6-2014, τις νυχτερινές ώρες, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, ηλικίας 18 και 20 ετών, διότι τους εντόπισαν να έχουν διαρρήξει επιχείρηση στην πόλη της Ξάνθης και να έχουν αφαιρέσει από το εσωτερικό της, 1 ηλεκτρονική συσκευή, 2 κολόνιες και άλλα μικροαντικείμενα. Τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν επίσης, ένα από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα, ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και το γεωργικό εργαλείο, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 18 και 20 ετών, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση