GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βοήθειά μας: Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες λόγω Δεκαπενταύγουστου...

Την επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας και αδειών οδήγησης υπό προϋποθέσεις και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ενόψει του εορτασμού ...



Την επιστροφή πινακίδων κυκλοφορίας και αδειών οδήγησης υπό προϋποθέσεις και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου αποφάσισε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Από αύριο Τρίτη, θα επιστρέφονται οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή.

Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας, που αφαιρούνται ή κατατίθενται στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και αύριο.

Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας Απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώνονται μέχρι και αύριο 13 Αυγούστου.
Ποιοι εξαιρούνται

Από τη συγκεκριμένη απόφαση εξαιρούνται και δεν θα λάβουν πίσω τα στοιχεία οδήγησης όσοι έχουν υποπέσει στις εξής παραβάσεις:

Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης.
Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη.
Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων.
Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.

Οι Αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από Δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.

Τέλος επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό χρηματικό πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση