GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάρριψη αεροσκάφους στην Ουκρανία

Ένα καταδιωκτικό που πετούσε σε χαμηλό ύψος σε μια ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία κατερρίφθη σήμερα, όπως δια...


Ένα καταδιωκτικό που πετούσε σε χαμηλό ύψος σε μια ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία κατερρίφθη σήμερα, όπως διαπίστωσε μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Το αεροσκάφος συνετρίβη σε έναν αγρό έπειτα από μια ισχυρή έκρηξη και αφού ο πιλότος του πρόλαβε να κάνει χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός του.
Το επεισόδιο αυτό εκτυλίχθηκε κοντά στη Γντανίβκα, περίπου 40 χλμ. ανατολικά του Ντονέτσκ, κοντά στον τόπο της συντριβής του Μπόινγκ της Malaysia Airlines την 17η Ιουλίου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Μ' αεροπλάνα και... ποδήλατα εκατοντάδες Πόντιοι ταξιδεύουν για να προσκυνήσουν την Παναγία Σουμελά
    Αεροπορικώς, οδικώς αλλά και... ποδηλατώντας

    θα μεταβούν, τον Δεκαπενταύγουστο, στην Τραπεζούντα του Πόντου, εκατοντάδες ορθόδοξοι Χριστιανοί, προκειμένου να παραστούν στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά, στο όρος Μελά.

    Το προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά του Πόντου αποτελεί όνειρο ζωής για τους περισσότερους Πόντιους, που και φέτος αναμένεται να κατακλύσουν την ιστορική μονή.
    Πόσες παράδες να κοστίζει αυτο το "όνειρο ζωής" ρε γαμώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση