GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: Προφυλακιστέος ο εκπαιδευτικός που ασελγούσε σε βάρος κοριτσιού

Στη φυλακή οδηγείται ο 49χρονος Κωνσταντίνος Αμπατζίδης, ο εκπαιδευτικός από τις Σέρρες που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μικρο...


Στη φυλακή οδηγείται ο 49χρονος Κωνσταντίνος Αμπατζίδης, ο εκπαιδευτικός από τις Σέρρες που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μικρού κοριτσιού.
Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείσθηκαν από τα επιχειρήματά του δασκάλου που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά από καταγγελία της μητέρας του θύματός του.
Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμπατζίδης (σ.σ. τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή) αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι οι σχέσεις του με το κορίτσι ήταν αυτές του δασκάλου με έναν μαθητή. Αναρωτήθηκε, επίσης, γιατί η καταγγελία έγινε με τόση καθυστέρηση καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία ο 49χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού από το 2011. Ο Αμπατζίδης αρνήθηκε, τέλος, ότι διέθετε ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο μέσω των οποίων προσέγγιζε μικρά παιδιά.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση