GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήθελε να αυτοϊκανοποιηθεί και βρέθηκε φυλακισμένος με χειροπέδες και γυναικείες μπότες...

Κόντεψε να πληρώσει με την ζωή του τους πειραματισμούς του ένας 57χρονος άνδρας στο Μόναχο. Οι φαντασιώσεις του δεν εξελίχτη...



Κόντεψε να πληρώσει με την ζωή του
τους πειραματισμούς του ένας 57χρονος άνδρας στο Μόναχο.

Οι φαντασιώσεις του δεν εξελίχτηκαν έτσι όπως τις περίμενε και ο "ζωηρούλης" Γερμανός Ότο Μπάγιερ παραλίγο να πεθάνει από την δίψα, καθώς έμεινε από τα κόλπα του δεμένος-φυλακισμένος με χειροπέδες για τρεις ολόκληρες ημέρες, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Οι αστυνομικοί στο Μόναχο δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν μετά από το τηλεφώνημα ενός γείτονα του άντρα, ο οποίος ανησύχησε από την απουσία του, έσπευσαν στο σπίτι του Ότο, έσπασαν την πόρτα και τον βρήκαν να κυλιέται στο πάτωμα της κουζίνας του, φορώντας γυναικείες μπότες και χειροπέδες!
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν το κλειδί και να απελευθερώσουν τον άντρα, ενώ έπειτα από σύντομη έρευνα που διεξήγαγαν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ένα... ατύχημα!

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου είπε ότι ο άντρας βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, αδύναμος και αφυδατωμένος.
Όπως γράφουν τα ξένα μέσα, ο Ότο αφού νοσηλεύτηκε για λίγο καιρό στο νοσοκομείο, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, με την ελπίδα πως δεν θα ξαναπαίξει… το ίδιο παιχνίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση