GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ας μην βγάζει μικρόψυχα συμπεράσματα..."

Με αφορμή το περιεχόμενο τοποθέτησης του επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο» του Δήμου Αμαρουσίου Λευτέρη Μα...



Με αφορμή το περιεχόμενο τοποθέτησης του επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο» του Δήμου Αμαρουσίου Λευτέρη Μαγιάκη σχετικά με το κίνημα Δημάρχων «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» που έχει συγκροτηθεί με τη συμμετοχή, επίσης, του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ενόψει των εκλογών για τα όργανα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε), η Διοίκηση του Δήμου έχει να επισημάνει τα εξής:

Προφανώς ο κ. Μαγιάκης, δεν έχει διδαχθεί από το εκκωφαντικό αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών για να συνεχίζει και μετεκλογικά την ίδια ανώφελη και λαθεμένη τακτική του.
Προφανώς δυσκολεύεται να αποδεχθεί και να διαχειριστεί το μέγεθος της αποδοκιμασίας της παράταξής του από τον Μαρουσιώτικο λαό και τελικά της αποτυχίας της προσπάθειας του να μετατρέψει τις δημοτικές εκλογές σε πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης.

Να του θυμίσουμε ότι η παράταξή του είναι πολύ πιθανόν να έχει καταγράψει το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόκλισης πλειοψηφίας από τη μειοψηφία σε Δήμο στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ξεπερνώντας ακόμα και το 40% σε ποσοστό.

Η επιλογή της απραξίας, του μηδενισμού, της καταστροφολογίας και του κομματικού εναγκαλισμού χαρακτηρίζουν την αυτοδιοικητική διαδρομή του κ. Μαγιάκη, και της παράταξής του, που κατ’ επανάληψη έχει απορριφθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία του Μαρουσιώτικου λαού.

Ας κάνει την αυτοκριτική του ο κ. Μαγιάκης, και ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου ας εγκαταλείψει έστω και τώρα την τακτική του ψεύδους, της ανακρίβειας και εν γένει της παραπληροφόρησης.
Η παράταξη «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» τα τελευταία χρόνια έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου ως η παράταξη των έργων, της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας, της αξιοπιστίας και της ακομμάτιστης για όλους τους Μαρουσιώτες προσπάθειας.

Το εγχείρημα της επανεκκίνησης στην τοπική αυτοδιοίκηση που ηγείται η κίνηση «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση» βασίζεται ακριβώς σε αυτές τις αρχές και σε αυτά τα χαρακτηριστικά, και υποστηρίζεται από δεκάδες και σύντομα από εκατοντάδες Δημάρχους από όλη την Ελλάδα.

Είναι δικαίωμά του, λοιπόν, ο κ. Μαγιάκης, στο όνομα όποιας κομματικής σημαίας και ταυτότητας να βγάζει ό,τι συμπεράσματα θέλει. Πολύ σύντομα η προσπάθεια που ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες μέρες και οι πραγματικές διαστάσεις που θα λάβει θα τον διαψεύσουν.
Το βέβαιο είναι ότι η αυτοδιοίκηση σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε και πάνω από κόμματα, χρειάζεται βαθιές τομές, που μπορούν να προκύψουν μέσα από ένα αυτοδιοικητικό κίνημα κόντρα στους εκφραστές της απραξίας και της παραπληροφόρησης.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση