GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά στην Μπενφίκα ο Καρνέζης!

Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, φορώντας τη φανέλα της Μπενφίκα, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ορέστης Καρνέζης. Όπως απ...


Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, φορώντας τη φανέλα της Μπενφίκα, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ορέστης Καρνέζης. Όπως αποκάλυψαν τα Μέσα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, καθώς το μόνο που απομένει είναι η χρονική διάρκεια του νέου του συμβολαίου.
Ο Ορέστης Καρνέζης είχε αφήσει τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Ουντινέζε, έως το 2018. Ωστόσο, ο διεθνής τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε στην Ιταλία, αλλά παραχωρήθηκε ως δανεικός στην ισπανική Γρανάδα, με την οποία είχε έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Από ‘κει και πέρα, μετά την αποχώρηση του Γιαν Όμπλακ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπενφίκα βρισκόταν σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα και σύμφωνα με τους Πορτογάλους, κατέληξε στον Ορέστη Καρνέζη. Μάλιστα, οι «Αετοί» προτίθενται να αποκτήσουν τον 29χρονο διεθνή με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση