GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάνει παιχνίδι με Ντι Μαρία η Ρεάλ

Σε αντίθεση με την υπόθεση του Σάμι Κεντίρα, στη Ρεάλ παίζουν διαφορετικά το χαρτί με τον Άνχελ Ντι Μαρία. Σύμφωνα με τη «Marca», ο...


Σε αντίθεση με την υπόθεση του Σάμι Κεντίρα, στη Ρεάλ παίζουν διαφορετικά το χαρτί με τον Άνχελ Ντι Μαρία.
Σύμφωνα με τη «Marca», οι Μαδριλένοι παραμένουν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντινού, ωστόσο, αυτό θα συμβεί μόνο στην περίπτωση που φτάσει ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία.
Μάλιστα, ενδεικτικό των προθέσεων της διοίκησης των «μερένχες» αποτελεί το γεγονός, πως παρότι πλησιάζουν οι μέρες για τη λήξη των μεταγραφών οι απαιτήσεις για τον Ντι Μαρία παραμένουν ίδιες και δεν κατεβαίνουν ούτε ευρώ. Επίσης υπάρχει έντονη αισιοδοξία πως τις επόμενες μέρες θα «σκάσει» δυνατή πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παραμένει «ζεστή» στο παιχνίδι.
Πάντως, αν δεν υπάρξει κάποια ικανοποιητική προσφορά η παρουσία του αργεντινού διεθνή θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη νέα σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση