GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Έκλεβαν μέταλλα και καλώδια από εργοστάσια και το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Κομμάτια χυτοσίδηρου και καλώδια ήταν η λεία της τριμελούς σπείρας που είχε διαρρήξει εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις του Ανοιχτού ...


Κομμάτια χυτοσίδηρου και καλώδια ήταν η λεία της τριμελούς σπείρας που είχε διαρρήξει εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.
Το πρώτο χτύπημα έγινε στις αρχές του Αυγούστου όταν τρια από τα μέλη της σπειράς πήγαν με φορτηγό σε εργοτάξιο εταιρείας στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, και αφού διέρρηξαν την είσοδο της περίφραξης, αφαίρεσαν ειδικά κομμάτια χυτοσιδήρου, συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.
Μια ημέρα μετα όμως οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο από τα μέλη της σπειράς, ένας 35χρονος και ένας 23χρονο, τα οποία και συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες που έγιναν, προέκυψε ότι οι τρεις διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει στις αρχές Αυγούστου από χώρο του Ανοικτού Πανεπιστημίου καλώδια ηλεκτρικής εγκατάστασης, συνολικής αξίας 24.000 ευρώ. Επίσης, στις αρχές Ιουλίου είχαν αφαιρέσει από εταιρεία μεταλλικών κατασκευών, στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, έναν τόνο ανοξείδωτα μέταλλα, αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στη συνέχεια στον ανακριτή Πατρών, όπου απολογήθηκαν. Μετά τις απολογίες κρίθηκε προφυλακιστέος ο 35χρονος, ενώ ο 23χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση