GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακή χασισοφυτεία σε μαντρί στη Λάρισα

Χάρη στη βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία από 47 δεν...


Χάρη στη βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία από 47 δενδρύλλια που έφτασαν σε ύψος τα 2,70 μέτρα, κοντά σε ένα ποιμνιοστάσιο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.
Από την έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι την καλλιεργούσαν ο 60χρονος ιδιοκτήτης του ποιμνιοστασίου μαζί με τον 32χρονο γιο του, οι οποίοι συνελήφθησαν στην κατοικία τους όπου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων, ένας κάλυκας και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, τρία κινητά και ένα ζευγάρι κιάλια.
Κατά τις έρευνες στο χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν ακόμη 54 μέτρα λάστιχου ποτίσματος με το οποίο πότιζαν τα χασισόδεντρα και ένα σκαλιστήρι. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση