GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ

Πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται να έχει αποδεχθεί η Γκεντσλερμπιρλίγκι για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα τ...


Πρόταση του Ολυμπιακού φέρεται να έχει αποδεχθεί η Γκεντσλερμπιρλίγκι για την απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.
Συγκεκριμένα, τα γειτονικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Σουηδού εξτρέμ έχει απαντήσει θετικά στα 2 εκατ. ευρώ που προσφέρουν οι Πειραιώτες για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.
Ωστόσο, αξίζει να τονιστεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τι θα γίνει με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, δηλαδή ενός σέντερ φορ, και δεν ψάχνονται για την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού.
Οπότε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν έχουν κάποια βάση, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί και από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Αηδίασα χθες όταν οι κυβερνητικοί αιμοπότες πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής , δεν τους αξίζει να βρίσκονται δίπλα σε καμία Εθνική ομάδα , μιας και έχουν προδώσει όλα τα εθνικά ιδεώδη .
    Βλέποντας τους οι παίκτες μας έπρεπε να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία , συμπαραστεκόμενοι στον Ελληνικό λαό που του κάνουν αφαίμαξη , αυτά τα πολιτικά ζόμπι .
    Ας αρχίσει από τώρα μια τέτοια μορφή διαμαρτυρίας σε κάθε δημόσια εμφάνιση των αιμοσταγών του έθνους .
    Μην τους φοβάστε απλές ευρωπαϊκές σερβιέτες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση