GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μελάς (των ΑΝΕΛ) προεξοφλεί ότι θα εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας...

Στις Σπέτσες απολάμβανε χθες το μπάνιο του με την παρέα του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, που έχει εξοχικό στο νη...

Στις Σπέτσες απολάμβανε χθες το μπάνιο του με την παρέα του ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, που έχει εξοχικό στο νησί. Τα μέλη της συντροφιάς ήταν επιβιβασμένα σε σκάφος από το οποίο κατέβηκαν στην παραλία Ζωγεριά και μετά γευμάτισαν σε κοντινό εστιατόριο. Το μενού, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε και πολιτική, με την παρέα να εκτιμά ότι η παρούσα Βουλή θα καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πηγή: "δημοκρατία". 

1 σχόλιο

  1. Ειστε τοσο γελοιοι, τοσο σουργελα,τοσο ξεδιαντροποι, ολοι σας στη βουλη ,ειδικα εσεις της αντιπολιτευσης που για την καρεκλα σας και τα λεφτα σας και επειδη πιστευεται και σωστα, οτι δεν θα επανεκλεγητε να φηφησετε για προεδρο Δημοκρατιας ακομη και τον Φουφοτο.
    Εσυ παντως να εισε σε επιφυλακη να βγαλης αμεσως εξω τα λεφτα σου σε περιπτωση που καταλαβης οτι θα χρεωκωπησουμε οπως εκανες και στο παρελθον.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση