GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο Κάμπος από πτώση αεροσκάφους στην Βραζιλία

Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε σπίτια στη νότια Βραζιλία. Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά επτά άνθρωποι - πέντε επιβάτ...



Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη πάνω σε σπίτια στη νότια Βραζιλία. Στο αεροπλάνο επέβαιναν συνολικά επτά άνθρωποι - πέντε επιβάτες και δύο πιλότοι - που είναι όλοι τους νεκροί, όπως ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας...
Στο αεροπλάνο επέβαινε ο υποψήφιος για την προεδρία της χώρας, Εντουάρντο Κάμπος, ο οποίος είναι ανάμεσα στους νεκρούς. Κοντά στο σημείο της πτώσης βρίσκεται ένα σχολείο.
«Υπάρχουν νεκροί, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε ακριβή αριθμό», ανέφερε η αστυνομία του Σάο Πάολο.

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ ακύρωσε όλες τις προεκλογικές υποχρεώσεις της ενόψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, μετά το θάνατο του υποψηφίου της αντιπολίτευσης. Το Εργατικό Κόμμα της Ρουσέφ ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει καμία εκδήλωση για τις επόμενες τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με αξιωματούχους της Πολεμικής Αεροπορίας της Βραζιλίας, τα ίχνη του αεροπλάνου χάθηκαν μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια για προσγείωση, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν ότι τη στιγμή της πτώσης, υπήρχε έντονη βροχόπτωση.
Ο 49χρονος πατέρας πέντε παιδιών ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Οκτωβρίου με το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βραζιλίας. Οι δημοσκοπήσεις τον έφερναν τρίτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, πίσω από τη Ρουσέφ και τον Σοσιαλδημοκράτη Έσιο Νέβες.
Το δικινητήριο, 12θέσιο Τσέσνα, ήταν το αεροσκάφος που χρησιμοποιούσε ο Κάμπος στις μετακινήσεις του κατά την προεκλογική εκστρατεία. Στο ταξίδι αυτό τον συνόδευαν μεταξύ άλλων ένας δημοσιογράφος, ο επίσημος φωτογράφος του και ο οδηγός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση