GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήστεψαν λαχειοπώλη στην Καβάλα

Την τύχη του αναζητούσε ένας άγνωστος κουκουλοφόρος και την βρήκε στην… τσάντα ενός ηλικιωμένου λαχειοπώλη τον οποίο ακινητοποίησε τ...


Την τύχη του αναζητούσε ένας άγνωστος κουκουλοφόρος και την βρήκε στην… τσάντα ενός ηλικιωμένου λαχειοπώλη τον οποίο ακινητοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής με την απειλή όπλου σε έναν δρόμο της Καβάλας και τον λήστεψε!
Ο άτυχος της υπόθεσης ήταν ο 70χρονος βιοπαλαιστής που επέστρεφε στο σπίτι του ξημερώματα, μετά την κοπιαστική περιοδεία του στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης όπου προσπαθούσε να βγάλει το μεροκάματό του πουλώντας λαχεία. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά του ο άγνωστος κακοποιός που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.
Ο δράστης, που κρατούσε μακρύκαννο όπλο -πιθανότατα κυνηγετικό- υποχρέωσε τον ηλικιωμένο να του παραδώσει την τσάντα του, μέσα στην οποία είχε λαχεία συνολικής αξίας περίπου 400 ευρώ και τα μόλις 20 ευρώ που είχε βγάλει από τις πωλήσεις. Αμέσως μετά, ο κακοποιός μπήκε σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρά τις αρχές που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση