GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαλπιγγίδης: Υπάρχει αθλητική διαφθορά και στην Ελλάδα

Την άποψη ότι υπάρχει διαφθορά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στην εκπομπή «World Football» τ...


Την άποψη ότι υπάρχει διαφθορά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας στην εκπομπή «World Football» του BBC.
«Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο είναι φαινόμενο που έχουμε δει παντού στην Ευρώπη και ισχύει το ίδιο και με την Ελλάδα. Δεν είναι όμορφη κατάσταση και ως αθλητής και ποδοσφαιριστής είναι πολύ ενοχλητικό. Πρέπει να σταματήσει, αλλά δεν ξέρω τον τρόπο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής φορ του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:
«Για να πω την αλήθεια, ως παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχω υπάρξει μάρτυρας στημένου ή αμφιλεγόμενου αγώνα. Είμαι τυχερός πάνω σ” αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο».
Πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΙΣ 21.15 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000. ΣΤΑ 190 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως παικτης και ως τηλεθεατης δεν ειδες ποτε υα σφυριγματα των διατητων στα παιγνιδια του Ολυμπιακου,που απο την μια επετρεπαν το σκληρο παιγνιδι των παικτων του και απο την αλλη αν καποιος τους ακουμπαγε επαιρνα φαους στο δευτερολεπτο. Δοξα τω θεω χιλιαδες βιντεο μπορει να σου φρεσκαρουν την μνημη σου και ολων υποτιθεται αυτων που "θελουν " να εξυγειανουν το ποδοσφαιρο απο τα χερια των ανθρωπων του υποκοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση