GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσέ, όπως παραδέχθηκε και ο Χαβιέρ Σαβιόλα που... τόνισε...



Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με τη Φενέρμπαχτσέ, όπως παραδέχθηκε και ο Χαβιέρ Σαβιόλα που... τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους.

Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός εξέφρασε την άποψη ότι οι Πειραιώτες θα εμφανιστούν όπως πρέπει στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ υπογράμμισε ότι το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη φετινή πορεία της ομάδας στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος άσος

Χαβιέρ, ήταν το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Δεν παίξατε τόσο καλά όσο στα προηγούμενα ματς. Πώς το εξηγείς αυτό;

«Δεν μπορέσαμε να έχουμε καλή απόδοση όπως είχαμε στα προηγούμενα φιλικά που δώσαμε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έπαιξε σωστά και καλύτερα από ό,τι κάναμε εμείς, οπότε πήρε τη νίκη. Πλέον έχουμε μια εβδομάδα για να διορθώσουμε ότι δεν κάναμε καλά απόψε, να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε περιθώρια και να μπορέσουμε να είμαστε εκεί που πρέπει, τόσο το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όσο και στην αφετηρία του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πως θα κυλήσει η εβδομάδα που έρχεται;

«Δουλειά, πολλή δουλειά. Πρέπει να δούμε τις αδυναμίες μας, τι δεν κάναμε σωστά για να μπορέσουμε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να φτάσουμε στη νίκη και να ξεκινήσουμε με ιδανικό τρόπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε και θα το κάνουμε».

Στην πλειοψηφία της προετοιμασίας σας αντιμετωπίσατε πολύ ισχυρές ομάδες. Μίλαν, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι ακόμα και την Μπιλμπάο. Και πάντα είχατε πολύ καλό πρόσωπο. Θεωρείς ότι αυτές οι εμφανίσεις μπορούν να αποτελέσουν τη βάση, τον άξονα για το μέλλον, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα βρείτε ομάδες ανάλογης δυναμικής στο δρόμο σας;

«Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, τον καλύτερο που κάναμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Είχαμε συνολικά μια πάρα πολύ καλή εικόνα σε εκείνη την αναμέτρηση. Να κρατήσουμε την εμφάνιση, όσα κάναμε που ήταν σωστά όπως φάνηκε. Την συγκέντρωση που είχαμε, το πάθος και την όρεξη για να νικήσουμε έναν ισχυρό αντίπαλο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Κι αν μάθουμε από αυτά τα ματς, πάρουμε όσα στοιχεία απαιτούνται, θα μπορέσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Έχουμε δυνατότητες και μπορούμε να αγωνιστούμε τόσο καλά σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Η ομάδα είναι στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας ενόψει του πρωταθλήματος που ξεκινά σε λίγες ημέρες;

«Ναι είμαστε. Υπάρχει προσμονή και διάθεση για να αρχίσει η σεζόν. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ταξιδέψαμε αρκετά, δουλέψαμε πολύ. Θέλουμε να δώσουμε τον πρώτο μας επίσημο αγώνα, ο οποίος είναι και εντός έδρας. Κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Πάντα όταν αγωνιζόμαστε στο Καραϊσκάκη θέλουμε να είμαστε νικητές. Τώρα είναι ακόμα πιο σημαντικό, διότι είναι η αφετηρία της περιόδου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση, αλλά και για να βρούμε τον ρυθμό μας ενόψει της συνέχειας αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πρώτα ματς στην αρχή της σεζόν θέλουν προσοχή, αλλά εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα το δείξουμε, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση