GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο γάλλος σταρ δήλωσε χαρούμεν...


Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο γάλλος σταρ δήλωσε χαρούμενος που ανήκει στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, κάτι που επανέλαβε αρκετές φορές, ενώ έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά λεπτομέρειες για τη δράση της ομάδας.
Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και ο στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ.
Εκτός από την παρουσίαση του Αμπιντάλ, παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για το σπουδαίο φιλικό ματς κόντρα στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς της Unicef:

Πρώτος πήρε το λόγο ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος δήλωσε:
«Είναι πολύ σημαντικό πως το πρώτο ματς είναι αφιερωμένο στη Unicef. Είναι μια επιτυχημένη συνεργασία με παγκόσμιο αντίκτυπο που πλέον μπαίνει στο δεύτερο χρόνο. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν υπέρ της Unicef. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, σπουδαία ομάδα με ξεχωριστή φιλοσοφία, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Θυμίζω πως όταν ήρθε εδώ πριν 4 χρόνια σε μια νέα ομάδα στην αρχή της κρίσης, ελάχιστοι πίστευαν πως θα φτάναμε στο να γίνουμε μέλη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ελίτ. Η επιστροφή του είναι ένας ακόμη λόγος για να γεμίσει το γήπεδο. Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορούν να δουν από κοντά την ομάδα που υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και των συνεργατών του συνεχίζει να μεγαλώνει. Ακόμη θα δουν και τους νέους παίκτες που έχουν στόχο να δώσουν συνέχεια στις περσινές επιτυχίες.
Και σε αυτό το σημείο θέλω να αναφερθώ σε ένα από αυτούς τον Ερίκ Αμπιντάλ. Έναν καταπληκτικό αθλητή, τεράστιο ποδοσφαιριστή αλλά κυρίως ένα μεγάλο άνθρωπο η παρουσία του οποίου θα κοσμήσει τα γήπεδά μας».

Ακολούθησε η τοποθέτηση του στρατηγικού συμβούλου της ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ που καλωσόρισε τον Γάλλο αμυντικό:
«Είναι πολύ μεγάλη μέρα γιατί συνδυάζουμε δύο γεγονότα: Την άφιξη του Αμπιντάλ στην οικογένεια του Ολυμπιακού και το σπουδαίο φιλικό με την Μπιλμπάο. Όλοι ξέρετε την πορεία του. Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης με προσφορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είναι ένας ακόμη πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, μετά τον Ριβάλντο και τον Τζιοβάνι που έρχεται στον Πειραιά.
Μέσω του Σικάγου και της εκεί παρουσία μας, η συνεργασία μας με τη Unicef παγκοσμιοποιείται χάρη στις ενέργειες του προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη. Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε ένα τόσο μεγάλο παίκτη. Τον καλωσορίζω στην οικογένεια και τη μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού. Έχει πολλά να προσφέρει, όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και με συμβουλές και ηθικά διδάγματα. Πρόκειται για μια γεμάτη ψυχή. Η Μπαρτσελόνα, όπως και ο Ολυμπιακός έχουν φιλανθρωπική δράση. Και στις δύο, όπως και σε άλλες μεγάλες ομάδες έχει αγωνιστεί ο Αμπιντάλ. Ευχαριστώ τον κ. Βρέντζο και τους υπόλοιπους ανθρώπους του συλλόγου που τον έφεραν εδώ. Καλώς ήρθες στην ομάδα Ερίκ».

Με τη σειρά του Ερίκ Αμπιντάλ υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό με την πληθωρική παρουσία του μέσα κι έξω από τα γήπεδα:
«Καλησπέρα σε όλους. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Πάντα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προσφέρω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου για να συμβάλλω σε ένα οικοδόμημα που χτίζεται τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κυρίως τον πρόεδρο για την προσπάθεια που κατέβαλε για να με φέρει. Θα δώσω τα πάντα και θα ιδρώσω για αυτήν την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω ξανά μέρος της περιπέτειας που είχε και η Μπαρτσελόνα με τη Unicef με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά».

Στη συνέχεια ο κ. Καραπαπάς παρουσίασε και την επετειακή φανέλα με το σύνθημα «Θρύλος για μια ζωή» που θα διατίθεται στην μπουτίκ και όλα τα έσοδα των πωλήσεων θα καταλήξουν στη Unicef για να ακολουθήσουν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Για τους στόχους που έχει:
«Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους και τρόπαια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνω τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Ξέρω τι σημαίνουν βαριά τρόπαια. Ξέρω πού έχω έρθει και θέλω να συμβάλλω κι εγώ. Να προσθέσω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα που χτίζεται. Είμαι επαγγελματίας και στα 34 μου χρόνια έχω ακόμη όρεξη για δουλειά. Όταν δεν θα έχω, θα αποσυρθώ. Τώρα αυτό δεν ισχύει».
Για την ενέργεια των συμπαικτών του στην Μπαρτσελόνα να τον αφήσουν να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο του Champions League το 2011 μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του:
«Έζησα μια πολύ μεγάλη στιγμή σηκώνοντας στον ουρανό ένα τέτοιο κύπελλο. Αυτό που έκαναν οι συμπαίκτες μου δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Έγιναν και άλλα πολλά που δεν τα ξέρετε εσείς. Δεν με ενδιαφέρει το προσωπικό στοιχείο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και –γιατί όχι- να καταφέρουμε να κατακτήσουμε ένα τέτοιο τρόπαιο».
Για την υποδοχή που είχε από τον κόσμο:
«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλουμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους. Πρέπει να προσαρμοστώ πρώτα. Θέλω να μάθω ελληνικά αν και είναι δύσκολα. Εξεπλάγην από την αγάπη του κόσμου και από το γεγονός πως υπήρχαν οπαδοί στην Αμερική. Θέλω όπου κι αν παίζουμε να έχουμε αυτήν την αγάπη και όλοι μαζί να καταφέρνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικα».
Στην συνέχεια υπήρξε ερώτηση προς τον κ. Βρέντζο σχετικά με το αν είναι πιο εύκολο πια να προσελκύσει μεγάλα ονόματα ο Ολυμπιακός:

«Σίγουρα η πορεία του Ολυμπιακού βοηθά στο να έρχονται προσωπικότητες σαν τον Αμπιντάλ ή τον Μίτσελ. Πλέον αρκετοί ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με εμπειρίες και φιλοδοξίες στην Ευρώπη, ενώ μπορεί να αποτελέσει και σκαλοπάτι για κάτι καλύτερο. Αυτό δεν αφορά φυσικά τον Έρικ αλλά άλλους νεότερους παίκτες. Βέβαια η κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος και πολλών άλλων ομάδων δεν βοηθά. Μέλημά μας είναι να βελτιωθεί η κατάσταση και να μπορέσουμε να προσελκύσουμε ακόμη καλύτερους παίκτες στο μέλλον».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση