GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Λουξεμβούργο ο Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ

Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει ο νέος Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, για να συναντηθεί με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεν...


Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει ο νέος Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ, για να συναντηθεί με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, όπως αποκαλύπτει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, Reuters.
Η συνάντηση πραγματοποιείται εν όψει της καθιερωμένης μηνιαίας συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ που πραγματοποιείται στη Φρανκφούρτη την πρώτη Πέμπτη του μήνα.
Σε αυτή τη συνεδρίαση δεν αναμένεται κάποια αλλαγή στη νομισματική πολιτικής της ΕΚΤ, καθώς η διοίκησή της αναμένει να δει τα αποτελέσματα που θα έχουν τα μέτρα που ελήφθησαν σε προηγούμενη συνεδρίαση.
Ωστόσο, οι ανησυχίες είναι έκδηλες, καθώς η ανάκαμψη είναι ασθενική και ο πληθωρισμός βρίσκεται σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα των επιθυμητών, δηλαδή στο 0,5% την ώρα που ο στόχος της ΕΚΤ είναι για πληθωρισμό 2%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση