GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε ανοργανωσιά στη Σεβίλλη η Εθνική

Αν και η Ισπανία έχει φιλοξενήσει δεκάδες μεγάλες διοργανώσεις με επιτυχία στο παρελθόν, τα προβλήματα που συνάντησε η Εθνική ...

Αν και η Ισπανία έχει φιλοξενήσει δεκάδες μεγάλες διοργανώσεις με επιτυχία στο παρελθόν, τα προβλήματα που συνάντησε η Εθνική φτάνοντας στη Σεβίλλη εν όψει του Μουντομπάσκετ ήταν αρκετά.

Οι οικοδεσπότες είναι αρκετά ανοργάνωτοι, με το γήπεδο της Σεβίλλης να θυμίζει εργοτάξιο λόγω εργασιών και δοκιμών της τελευταίας στιγμής που γίνονται στο χώρο.

Οι διοργανωτές δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν στοιχειώδεις απαιτήσεις της ελληνικής αποστολής, που τουλάχιστον είχε μπάλες για να κάνει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες το βράδυ της Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Σλούκας έδωσε το στίγμα. «Πάμε με χαμηλά το κεφάλι και βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά του. Είμαστε μια ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ.

Όλες οι αποστολές του ομίλου έχουν ήδη φτάσει στη Σεβίλλη, πλην της Σενεγάλης, που είναι η πρώτη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας το ερχόμενο Σάββατο και αναμένεται να φτάσει την Πέμπτη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση