GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και νότια Εύβοια την Τρίτη

Ως πολύ υψηλό χαρακτηρίζει τον κίνδυνο πυρκαγιών για αύριο Τρίτη 12 Αυγούστου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε Αττική κα...


Ως πολύ υψηλό χαρακτηρίζει τον κίνδυνο πυρκαγιών για αύριο Τρίτη 12 Αυγούστου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε Αττική και νότια Εύβοια.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας έχουν ενημερωθεί οι κρατικές υπηρεσίες, οι περιφέρειες και οι ΟΤΑ των παραπάνω περιοχών, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης των επεισοδίων πυρκαγιών.
Επίσης η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρακαλεί τους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση