GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αννα-Μισέλ σε νέες περιπέτειες! Τι έγινε στην πρώτη δικαστική κόντρα με τον πρώην σύζυγό της...

Εκείνη τον κατηγορεί για απειλές, χειροδικίες, εκβιασμούς και αρπαγή χρημάτων και εκείνος για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης, αλλοίωση συμπ...

Εκείνη τον κατηγορεί για απειλές, χειροδικίες, εκβιασμούς και αρπαγή χρημάτων και εκείνος για εγκατάλειψη συζυγικής στέγης, αλλοίωση συμπεριφοράς μετά την εκλογή της στη Βουλή και παραμέληση ανηλίκου. Οι δύο άλλοτε αγαπημένοι σύζυγοι, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο μηχανικός Βασίλης Παπαϊωάννου, έχουν γίνει πλέον εχθροί, ενώ στο δικαστήριο όπου θα εκδικάζονταν την περασμένη Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η βουλευτής εναντίον του δεύτερου δεν τους ένωσε ούτε ένα βλέμμα.

Πρώτη στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων, της πόλης που εκπροσωπεί ως βουλευτής, κατέφτασε η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου λίγα λεπτά πριν από τις 11. Κομψή και προσεγμένη όπως πάντα, με λευκό πουκάμισο και παντελόνι, η παρουσία της προκάλεσε εντύπωση. Συνοδευόταν από τους δύο δικηγόρους της και κορυφαίους νομικούς της πόλης, κυρίους Κακούλη και Γκόντα -ο τελευταίος μάλιστα είναι πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων- και από μία ακόμα συνεργάτιδά της. Με την είσοδό της στο κτίριο, τα βλέμματα όσων παρευρίσκονταν στον χώρο για προσωπικές τους υποθέσεις έπεσαν πάνω της. Στα στημένα πηγαδάκια τα σχόλια για τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από την αντιδικία με τον σύζυγό της έδιναν και έπαιρναν. Το δικόγραφο-βόμβα με το οποίο εξαπέλυε μύδρους εναντίον του συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία, αρπαγή χρημάτων και εκβιασμούς με στόχο να τελειώσει την πολιτική της καριέρα σχολιαζόταν στις παρέες με λεπτομέρειες από τα αποσπάσματα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά, αφού η κυρία Ασημακοπούλου είναι γνωστό πρόσωπο στην πόλη όπου εκλέγεται βουλευτής. Η ίδια απέφυγε τις άσκοπες μετακινήσεις στους διαδρόμους των δικαστηρίων, προσπαθώντας να είναι διακριτική και παρέμεινε στην αίθουσα των δικηγόρων μέχρι να έρθει η ώρα εκδίκασης της υπόθεσής της. Από την αίθουσα έβγαινε μόνο για να κάνει κάποια τηλεφωνήματα, αφού το πρόγραμμά της ως εκπροσώπου της Ν.Δ. είναι βαρύ και η ίδια έμοιαζε αγχωμένη με τον χρόνο. Εύλογα βέβαια το άγχος της εντεινόταν και για την εξέλιξη της υπόθεσής της αφού την περασμένη Παρασκευή αναμενόταν η συνέχεια στο πολύκροτο διαζύγιο με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ίδια κατά του κ. Βασίλη Παπαϊωάννου. Η «γαλάζια» βουλευτής ζητά να της ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του 11χρονου γιου τους και να μετοικήσει ο σύζυγός της από την κοινή τους κατοικία -και πατρικό της σπίτι-, έστω κι αν ο μηχανικός υποστηρίζει ότι έχει επενδύσει προσωπικά του χρήματα για την ανακαίνισή της.
Περίπου 20 λεπτά μετά την κυρία Ασημακοπούλου εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο σύζυγός της. Η υπόθεσή τους ήταν η 12η και τελευταία στο πινάκιο και ο κ. Παπαϊωάννου δεν είχε λόγο να βιάζεται, αφού ο δικηγόρος του Σπύρος Βελλής βρισκόταν εκεί από νωρίς για να τον εκπροσωπήσει. Αλλωστε η καθυστέρησή του εξυπηρετούσε έναν ακόμη λόγο: να αποκλείσει την πιθανότητα να συναντηθεί με την αντίδικό του στα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου. Στους διαδρόμους του δικαστηρίου περπατούσε γρήγορα και το ανήσυχο βλέμμα του πρόδιδε νευρικότητα και άγχος. Από την πλευρά του ζητήθηκε αναβολή από την Εδρα και αναγκαστικά προέκυψε και η μεταξύ τους συνάντηση. Οι δύο τύποις πια σύζυγοι, παρουσία των δικηγόρων τους, χρειάστηκε να μιλήσουν -αν και όχι μεταξύ τους- για να συνεννοηθούν για το ποια από τις διαθέσιμες ημερομηνίες που έδωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου τούς βόλευε προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Τα βλέμματά τους δεν συναντήθηκαν ούτε στιγμή. Συμφώνησαν επίσης να μην κάνουν δηλώσεις στον Τύπο, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Τηρώντας τη συμφωνία, ο κ. Παπαϊωάννου αρνήθηκε να πάρει θέση στα όσα του αποδίδει η σύζυγός του για βία, απειλές, εκβιασμούς και κλοπή 35.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα πάντως με τα όσα ο ίδιος φέρεται να λέει σε στενούς του φίλους, η σύζυγός του είναι εκείνη που άνοιξε την πόρτα της εξόδου και τον εγκατέλειψε όταν εξελέγη βουλευτής, καθώς επέλεξε να μένει το περισσότερο διάστημα στην Αθήνα και να συναναστρέφεται με τα «τζάκια» της πολιτικής και όχι με έναν απλό μηχανικό. Σύμφωνα επίσης με το περιβάλλον του, ο ίδιος φέρεται να την κατηγορεί για έπαρση και μεταμόρφωση με πλήρη αλλαγή του χαρακτήρα της από τη στιγμή της καθόδου της στην πολιτική.

«Από τότε που έγινε βουλευτής άλλαξε συμπεριφορά και με παραμελούσε», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο κ. Παπαϊωάννου σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Επιπλέον, της καταλογίζει αδιαφορία σε σχέση με το μεγάλωμα και τις ανάγκες του 11χρονου παιδιού τους. Εν ολίγοις, όσα υποστηρίζει εκείνη στα αιχμηρά δικόγραφα που κατέθεσε εναντίον του έρχονται σε αντιδιαστολή με όσα ισχυρίζεται η δική του πλευρά, ως είθισται σε περιπτώσεις ανάλογης αντιδικίας οικογενειακής φύσης.


Μετά το αίτημα του κ. Παπαϊωάννου, το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων έδωσε τελικά αναβολή για τις 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί για μία ακόμη φορά προκειμένου να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού. Αν και, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο πλευρές θα προσπαθήσουν μέχρι τότε να τα βρουν εξωδικαστικώς, προκειμένου να λήξει πολιτισμένα το ενδοοικογενειακό τους σίριαλ προτού γίνει κανονική σαπουνόπερα με την επανάληψη των κατηγοριών εντός της δικαστικής αίθουσας.



Εξώδικη διαμαρτυρία
«Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο… μην ασχολείστε μαζί μου», αναφέρει ο κ. Παπαϊωάννου, σύζυγος της εκπροσώπου της Ν.Δ. Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, με αφορμή τα δημοσιεύματα αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του η σύζυγός του.
Σε εξώδικη διαμαρτυρία που απέστειλε προς το «ΘΕΜΑ» ο κ. Παπαϊωάννου σημειώνει μεταξύ άλλων: «Επειδή το εκτενέστατο παραπάνω δημοσίευμά σας αλλά και η δημοσίευση της φωτογραφίας μου, ενέργειες με τις οποίες συντελέστηκε στο πανελλήνιο η διάδοση προσωπικών δεδομένων μου (ευαίσθητων και μη), έγινε χωρίς την οποιαδήποτε συναίνεσή μου, εν αγνοία μου (ουδέποτε με ενημερώσατε σχετικά ότι συντελείται εκ μέρους σας η συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τον σκοπό της επεξεργασίας τους, την ύπαρξη δικαιώματός σας πρόσβασης σε αυτά κ.λπ.) και παρά την αντίθεσή μου, την οποία εκ περισσού σας δηλώνω και με την παρούσα, αλλά και σεις ευχερέστατα μπορούσατε να την πληροφορηθείτε, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε συλλογή και δημοσίευση. Επειδή δεν συντρέχει εν προκειμένω η περίπτωση της παρ. 5 του άρθρου 11 του Ν.2472/97, ούτε οι όποιοι δημοσιογραφικοί σας σκοποί σχετίζονται άμεσα με τη θεμιτή εξυπηρέτηση του δικαιώματος πληροφόρησης των πολιτών, και επιπλέον στο δημοσίευμά σας περιέχονται αναφορές που αναμφίβολα κατά τον νόμο συνιστούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου. Κοντολογίς, εν προκειμένω, δεν συντρέχει καμία από τις περιπτώσεις που να σας επιτρέπει, σύμφωνα με τον νόμο, τη θεμιτή συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εμού και του ανήλικου τέκνου μου, ευαίσθητων και μη».

1 σχόλιο

  1. Ότι και να λέτε είναι γαμησερή, παρ' όλο που περνάει κλιμακτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση