GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορώνη: Πατέρας πνίγηκε και η εξάχρονη κόρη του έμεινε μόνη σε ακυβέρνητο σκάφος!

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κορώνη. Ένας 50χρονος πατέρας είχε πάει μαζί με την εξ...


Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κορώνη. Ένας 50χρονος πατέρας είχε πάει μαζί με την εξάχρονη κόρη του βόλτα με το φουσκωτό του σκάφος, όταν για άγνωστους λόγους εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή «Περούλια» από διερχόμενο σκάφος που ειδοποίησε τις Αρχές.
Το ανήλικο κοριτσάκι έζησε στιγμές τρόμου, καθώς παρέμενε μέσα στο φουσκωτό για αρκετές ώρες. Άμεσα στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενενικού., ενώ ενημερώθηκαν όλα τα παραπλέοντα σκάφη για συνδρομή στις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού παιδιού.
Τελικά, το σκάφος με επιβαίνουσα την εξάχρονη εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης από λουόμενους.
Το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ παρελήφθη από οικείους του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κορώνης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση