GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσουράνης: Θα λατρέψουν το Σάμαρη στην Μπενφίκα

Το εγκώμιο του Ανδρέα Σάμαρη έπλεξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «O ‘Jogo» ο Κώστας Κατσουράνης. Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον...


Το εγκώμιο του Ανδρέα Σάμαρη έπλεξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «O ‘Jogo» ο Κώστας Κατσουράνης. Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτηση του μέσου του Ολυμπιακού, οι Πορτογάλοι στράφηκαν σε έναν παλιό γνώριμο, το διεθνή χαφ, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες.
Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, ο Κατσουράνης εξήρε τις ικανότητες του έλληνα ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως τόσο ο προπονητής, όσο και οι φίλοι της Μπενφίκα, θα ενθουσιαστούν με όσα μπορεί να κάνει στο γήπεδο.
Αναλυτικά:
«Οι οπαδοί θα λατρέψουν τον Σάμαρη. Και στον προπονητή θα αρέσει πάρα πολύ. Δεν έχω δουλέψει με το Ζόρζε Ζέσους, αλλά τον ξέρω καλά και είμαι βέβαιος ότι ο Σάμαρης θα παίξει πολύ με αυτόν τον προπονητή. Είναι ένας παίκτης με ισχυρή προσωπικότητα, που είναι ο καθοριστικός παράγοντας για να επιτύχει ένας ποδοσφαιριστής στην Μπενφίκα.
Μπορεί να παίξει σε κάθε θέση του κέντρου, αλλά νομίζω ότι η καλύτερη θέση του είναι αυτή του ανασταλτικού μέσου. Παίζει για την ομάδα και έχει ένα πολύ σημαντικό προτέρημα: ξέρει πάντοτε τι να κάνει με την μπάλα προτού αυτή φτάσει σ” αυτόν. Έχει αυτή την μεγάλη ικανότητα να προβλέπει και να αποφασίζει. Είναι έτοιμος για όλα. Και θα κερδίσει πολλά από την παρουσία του στην Μπενφίκα, η οποία θα τον βοηθήσει να εδραιωθεί ως top ποδοσφαιριστής.
Ο Σάμαρης είναι ψηλός, έξυπνος, με πολλές τεχνικές επιδεξιότητες. Έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος, και τα κατάφερε πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα βρει θέση βασικού στην Μπενφίκα ως εξάρι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση