GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΠΟ: Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε στο ΚΙΝΟ…

Το ΚΙΝΟ είναι ένα προκαθορισμένο αριθμολαχείο το οποίο είναι τόσο συναρπαστικό που γοητεύει και μαγνητίζει τον παίκτη... Τα με...



Το ΚΙΝΟ είναι ένα προκαθορισμένο αριθμολαχείο το οποίο είναι τόσο συναρπαστικό που γοητεύει και μαγνητίζει τον παίκτη...
Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ΚΙΝΟ είναι δύο. Το ένα είναι η επιλογή στοιχηματισμού μέσα από 12 επιλογές παιχνιδιού και το άλλο είναι το γεγονός ότι διεξάγονται κληρώσεις κάθε 5 λεπτά. Αν παρατηρήσουμε την συμπεριφορά της κληρωτίδας θα δούμε ότι αρκετές φορές οι αριθμοί "κολλάνε" δηλαδή βγαίνουν μαζί σε κάποιες δεκάδες ή λήγοντες.

Οι δεκάδες είναι οι οριζόντιες στήλες που βλέπουμε στο δελτίο (1-10,11-20,21-30κ.λ)και οι λήγοντες είναι οι κάθετες στήλες (1-11…71,2-12…72κ.λ.).

Θα σας συμβούλευα λοιπόν πριν παίξετε ΚΙΝΟ να παρατηρήσετε τις δεκάδες και τα λήγοντα που βγαίνουν πιο συχνά εκείνη την ώρα και να κυνηγήσετε αριθμούς μέσα σ’αυτά. Αν καθίσετε στο πρακτορείο για πολύ ώρα τότε δείτε που κολάνε οι αριθμοί δεκάδες ή λήγοντες και παίξετε 2 ή 3 ή 4 αριθμούς ποντάροντας 2 ή 3 ή 5 ευρώ.

Έχετε πολλές πιθανότητες να βγάλετε ένα καλό χαρτζηλίκι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην πάρετε πολλά χρήματα μαζί σας γιατί το κίνο είναι τζόγος και μπορείτε να χάσετε πολλά χρήματα χωρίς να το καταλάβετε. Πάρτε λίγα χρήματα μαζί σας και παίξετε,μην παρασύρεστε.

Ο άλλος τρόπος για να κερδίσετε είναι να φύγετε προετοιμασμένοι από το σπίτι έχοντας έτοιμα τα δελτία σας είτε παίζοντας από τις προτάσεις μας είτε από τα συστήματα μας παίζοντας τουλάχιστον 10 κληρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση