GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Ν. Νικολόπουλος είχε ήδη φύγει για…. αλλού!"

Μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο εκπρόσωπος τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Γ. Κανελλάκης, για την  «ΔΗΘΕΝ» -σύμφω...



Μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο εκπρόσωπος τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Γ. Κανελλάκης, για την  «ΔΗΘΕΝ» -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του- διαγραφή του Ν. Νικολόπουλου από την Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Βουλευτών, μεταξύ άλλων επεσήμανε:

"Στη "χρυσή" μνημονιακή εποχή η αντικειμενική ενημέρωση βρίσκεται στην "κορύφωση" της. Σε επίρρωση της ως άνω διαπίστωσης επικαλούμαστε τον τρόπο με τον οποίο, κυρίως, διαχειρίστηκαν τα τηλεοπτικά μέσα - μεγ(κ)άλα και μικρά - την "διαγραφή" του Νίκου Νικολόπουλου από την κοινοβουλευτική ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» αγνοώντας επιδεικτικά την ανακοίνωση του ΧΡΙ.Κ.Α. που αποκαθιστούσε την αλήθεια, απλώς θυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. δημοσίως είχε προαναγγείλει την συνεργασία του στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ με την έναρξη των εργασιών της ολομέλειας της Βουλής.

Δυστυχώς σε αυτή τη δημοκρατική "γιορτή" της ενημέρωσης κατέχει εξέχουσα θέση η πολλά υποσχόμενη ΝΕΡΙΤ που εκπέμπει με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων .
Το ΧΡΙΚΑ δε "μασάει" και δεν αποθαρρύνεται από αυτές τις "ευγενικές" συμπεριφορές, συνεχίζοντας τον αντιμνημονιακό του αγώνα με περισσότερη τόλμη και πάθος. Ενημερώνουμε εχθρούς και φίλους ότι τις επόμενες ημέρες , θα αναληφθούν οι αναγκαίες εκείνες πρωτοβουλίες - εντός κι εκτός χώρας - προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατ´ επάγγελμα φιμωτές της φωνής μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση