GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καρατζαφέρης λέει "ναι" στη συνεργασία με τη ΝΔ...

"Βάλαμε το σπαθί στο θηκάρι" μετά τις τελευταίες συζητήσεις με τον Μάκη Βορίδη, δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας το πρωί  στην...

"Βάλαμε το σπαθί στο θηκάρι" μετά τις τελευταίες συζητήσεις με τον Μάκη Βορίδη, δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας το πρωί  στην πρωινή, ενημερωτική εκπομπή του Mega. Με την διαφαινόμενη επιστροφή Καρατζαφέρη εκτιμούν στη ΝΔ ότι θα περιορίσουν τις απώλειες του κόμματος προς τα δεξιά.
"Το ζητούμενο είναι να συμφωνήσουμε σε μια άλλη πολιτική, στο χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα και όχι η επιστροφή στη ΝΔ" δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
"Από εδώ και πέρα χρειάζεται περισσότερο με την καρδιά και το μυαλό να δώσουμε μια ελπίδα στον ελληνικό λαό. Η υπερπροβολή του "Εγώ" δεν είναι ο ασφαλής οδηγός. Πρέπει να βρούμε την συνταγή να βοηθήσουμε τους Έλληνες", συνέχισε.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι μέρες αυτής της κυβέρνησης λιγοστεύουν και ο κ. Τσίπρας επελαύνει. Επανέλαβε μάλιστα πως θα κάνει τα πάντα για να μη γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Στο βαθμό που μπορώ να το αποτρέψω, θα βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση", είπε με νόημα.
Κάνοντας νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται τώρα στην ορθοδοξία για να μπορέσει να μαζέψει ψήφους."Αν ανακάλυψε στα 40 του την Παναγία είναι ...θαύμα"
"Δεν μπορεί να δηλώνει "Δεν πιστεύω. Είμαι άθεος" και να το δείχνει αρνούμενος το Μυστήριο της βάφτισης στο παιδί του και την ίδια ώρα να πηγαίνει στο Άγιο Όρος. Αν ανακάλυψε την Παναγία και τον Χριστό στα 40 του τότε είναι θαύμα και το δέχομαι. Είναι Θεομπαίχτης ο Τσίπρας", είπε.
"Επί της ουσίας εγώ δεν θέλω τον κ. Τσίπρα. Και γι' αυτό πρέπει να καταλάβει η ΝΔ ότι το προϊόν που προσφέρει στον ελληνικό λαό είναι δύσπεπτο. Η κυβέρνηση και κυρίως η ΝΔ δεν πρέπει να λέει σε όλα ναι αλλά πρέπει να λέει και κάποια όχι".
Για τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, είπε ότι και ο ίδιος "έχει αντιληφθεί ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται έχει κοντά ποδάρια".
Απαντώντας στο ερώτημα για το αν η παρούσα κυβέρνηση μπορεί εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας, είπε: "Πιο εύκολα μπορούν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος να βρουν τους 180 παρά να βρει ο κ. Τσίπρας τους 120".
Παρόλα αυτά, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές αμέσως μετά την εκλογή Προέδρου, το ερχόμενο φθινόπωρο.
Τέλος, για την περιπέτεια της υγείας του ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι εκτός από τους πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπήρξε και προσωπικό ενδιαφέρον από τον Κώστα Καραμανλή το οποίο μεταφέρθηκε μέσω κοινού γιατρού.

Χέρι-χέρι 14 χρόνια μετά
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ.Καρατζαφέρης είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ το 2000, ιδρύοντας το Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς τον ΛΑΟΣ. Ο Μάκης Βορίδης μεταπήδησε στη ΝΔ από τον ΛΑΟΣ την άνοιξη του 2012.
Μιλώντας χθες Τετάρτη στο Mega, ο Μάκης Βορίδης απηύθυνε προσκλητήριο προς τον Καρατζαφέρη λέγοντας:
"Σε αυτή την κατεύθυνση όπου ανοίγει μια ευρύτατη συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί ο τόπος από εδώ και πέρα, είναι προφανές ότι αναιρούνται όλα αυτά που έχουν χωρίσει ανθρώπους που κανονικά ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό στρατόπεδο. Αυτή η διάκριση μνημόνιο - αντιμνημόνιο που στοίχειωσε τον δημόσιο λόγο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεθωριάζει, ατονεί. Όσο περνάει ο καιρός χάνεται. Και ξαναβρίσκει κανένας τα σημεία της σύγκλισής του", σημείωσε ο υπουργός Υγείας.
Και πρόσθεσε με νόημα ότι "σε μια πραγματική βάση όπου ανοίγει αυτή η συζήτηση και ξαναβρίσκουμε τα ιδεολογικά μας μετερίζια τα κανονικά, νομίζω ότι εδώ υπάρχει το περιθώριο, άνθρωποι που διαφωνήσανε να ξανασυνταχθούν και να συναντηθούν".
Ακόμα και πιο συγκεκριμένα για την περίπτωση συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη υπογράμμισε ότι "σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα".
"Αλλά εγώ θα σας έλεγα σε μια γενική αρχή, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς κανέναν σε αυτή την κατεύθυνση από τη στιγμή όμως που συμφωνούμε σε αυτά τα συγκεκριμένα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον Γ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις", δήλωσε από τη δική του μεριά ο Μάκης Βορίδης.

5 σχόλια

  1. Μεγάαααλη πουτάνα ο Καρατζαφύρ! Δεν σας το 'χα πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση σωτηρίας των Ελλήνων και της Ελλάδος, από το Δ.Ν.Τ και τους διεθνείς τοκογλύφους που μας πίνουν το αίμα.
    Aπό την στιγμή που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΛΑΟΣ και αργότερα και με την Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά , στα μνημόνια , στο Δ.Ν.Τ. και στα διεθνή κοράκια , οι συνδικαλιστές με τις απεργίες που έβαζαν τους εργαζόμενους να κάνουν, απέτυχαν παταγωδώς (μήπως είναι και αυτοί στό κόλπο ; ), όλα τα αντιλαϊκά μέτρα εναντίων όλων των Ελλήνων, μισθωτών , και συνταξιούχων οι βουλευτές τα ψήφισαν με την δικαιολογία ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα που ψηφίζουμε και μετά πάλι το ίδιο παραμύθι ξαναρχίζουν.
    Ο μόνος σωστός δρόμος κατά την δική μου γνώμη είναι να προσφύγουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μεμονωμένα αλλά και ομαδικά με μηνύσεις και προσφυγές στα διεθνή δικαστήρια , στην ευρωπαϊκή ένωση στον ΟΗΕ , στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων,στο Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη, που αφού συγκεντρωθούν τα διαφορά αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν για το βρόμικο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας , των αυτοκτονιών που έγιναν κ.λπ. από έμπιστους μεγαλόδικηγόρους με διασυνδέσεις σε μεγάλα ειδικά δικηγορικά γραφεία σε Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, το πρόβλημα μας θα λυθεί , επίσης θα κάνουμε πληρωμένες καταχωρίσεις στο διεθνή τύπο για να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα των Ελλήνων και να πάρει έκταση το θέμα μας .
    Τα χρήματα που θα χρειαστούν είναι εύκολο να βρεθούν, από τις εισφορές που δίνουμε στους συνδικαλιστές τι τα κάνουν όλα αυτά τα χρήματα που μαζεύουν από εισφορές μας ; Στους συλλόγους, υπάρχουν αποθεματικά και από ένα κοινό ταμείο που θα ιδρύσουμε , θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός που θα καταθέτουν χρήματα , η Ελληνική ομογένεια ,οι Φιλέλληνες και οι Έλληνες πολίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μιας και ξεμεινε με τη φορολογια των πολυαριθμων ακινητων που εχει (ξεκινωντας απο το μηδεν πως τα απεκτησε ολα αυτα.. πιος ελεγχε τα οικονομκα του ΛΑΟΣ?),σκεφτηκε οτι μια υπουργικη θεση στο ΑΜΥΝΑΣ θα τον ρεφαρει... για το καλο της πατριδας βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο κολουτουμπα σε κολοτουμπα ο τυπος δικαια ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ τον αποκαλει κολοτουμπα .τοσα βρυσιδια που πηγαν κυριε κολοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση