GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαζαρίδης: Δεν είμαι θαυμαστής του ΕΝΦΙΑ…

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους και να αποποιηθεί τον χαρακτηρισμό του θαυμαστή του ΕΝΦΙΑ... «Ξέρουμε...



Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους και να αποποιηθεί τον χαρακτηρισμό του θαυμαστή του ΕΝΦΙΑ... «Ξέρουμε ποιοι φταίνε για τον υπολογισμό του φόρου, αλλά πρώτα θα διορθώσουμε τα λάθη», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ.

«Εγώ καταρχήν δεν έφτιαξα τον ΕΝΦΙΑ. Έχω τρία παιδιά, ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι ένα από αυτά. Εγώ κλήθηκα σε 2-3 περιπτώσεις που είχε προκύψει μεγάλο πρόβλημα να βρω μια λύση. Εάν ήταν καλό, θα χρειαζόταν να παρέμβει ο καθένας να βρει λύση; Αγωνίζομαι και τώρα να διορθωθεί, περαιτέρω να διορθωθεί από ό,τι ήδη διορθώθηκε», είπε ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση για τα ξενοίκιαστα ακίνητα.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα. ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος».

Σχετικά με το θέμα της προεδρικής εκλογής, ο ίδιος υπενθύμισε ότι πριν από λίγους μήνες η Αντιπολίτευση αμφισβητούσε την ικανότητα της συγκυβέρνησης να βρει 151 βουλευτές, ενώ τώρα πλέον μιλά για 180.

«Είναι αρκετά πιθανό να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές από ό,τι ήταν πριν δυο μήνες, και πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν πριν έξι μήνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση