GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμιώτισσα σε κρίσιμη κατάσταση από απίστευτο λάθος γιατρού...

Γνωστός Λαμιώτης γυναικολόγος ύστερα απο μια επέμβαση ρουτίνας έστειλε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την Αθηνούλα μας... Για...



Γνωστός Λαμιώτης γυναικολόγος ύστερα απο μια επέμβαση ρουτίνας έστειλε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την Αθηνούλα μας...
Για νομικούς λόγους, δεν μπορούμε να αναφέρουμε ακόμη το όνομα του "γιατρού".
Η επέμβαση έλαβε χώρα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, και λίγες ώρες αργότερα η κοπέλα πήρε εξιτήριο (ενώ δεν έπρεπε), με τη διαβεβαίωση του γιατρού και της κλινικής πως όλα έχουν πάει καλά.
Αυτό που ακολούθησε ήταν η κοπέλα να υποφέρει απο φρικτούς πόνους, ενώ ο γιατρός εξακολουθούσε να την διαβεβαιώνει πως όλα είναι φυσιολογικά και ο πόνος θα περνούσε με παυσίπονα.
Το λάθος του γιατρού ήταν να προκαλέσει δυο τομές στο εντερό της χωρίς να το καταλάβει ή έστω να το υποψιαστεί λόγω των πόνων της κοπέλας.
Οι μέρες πέρασαν κι ο γιατρός συνέχισε να δείχνει αδιαφορία με αποτέλεσμα η κοπέλα να πάθει σήψη.
Την τέταρτη μέρα, η κοπέλα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μ.Ε.Θ.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε πως η Μ.Ε.Θ. Λαμίας και οι γιατροί της, θεωρούνται από τις καλύτερες της χώρας και οι γιατροί έχουν δείξει μέγιστο ενδιαφέρον και η οικογένεια της τους ευχαριστεί για αυτό.
Να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα δημοσιευτούν τα στοιχεία και το όνομα του "γιατρού". Έτσι μήπως και σώσουμε εμείς μέσα από εδώ καμία ζωή.
Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά η Αθηνούλα, και όταν γίνει αυτό η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση