GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος Σεπτέμβρη θα έχουν καλυφθεί τα κενά των καθηγητών, επισημαίνει ο υφυπ. Παιδείας

Την πεποίθησή του ότι θα διευθετηθούν ικανοποιητικά όλα τα θέματα ώστε να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα, τον Σεπτέμβριο, η νέα σχολική ...


Την πεποίθησή του ότι θα διευθετηθούν ικανοποιητικά όλα τα θέματα ώστε να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα, τον Σεπτέμβριο, η νέα σχολική περίοδος, εξέφρασε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή του συνάντηση στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό.
“Εκτιμώ ότι η φετινή σχολική χρονιά θα είναι ένα στοίχημα που θα έχει κερδηθεί. Ξεκινά με δύσκολες συνθήκες αλλά οι προοπτικές φαίνονται πολύ θετικές” είπε ο κ. Δερμεντζόπουλος.
“Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, θα έχουν καλυφθεί τα κενά των καθηγητών, σε μεγάλο ποσοστό και εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, το θέμα θα έχει κλείσει” πρόσθεσε ο υφυπουργός Παιδείας και συνέχισε:
“Το θέμα της υποδομής είναι τελειωμένο. Ίσως είναι η πρώτη, δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, που υπάρχουν έγκαιρα τα βιβλία παντού. Το θέμα των καθηγητών είναι ένα θέμα που το συζητάμε και πιστεύω ότι θα το φέρουμε εις πέρας, παρ” όλα τα μεγάλα κενά”.
Σε ερώτηση για τους “αιώνιους” φοιτητές, ο κ. Δερμεντζόπουλος σημείωσε ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος και παρέπεμψε στους χειρισμούς του κάθε Πανεπιστημίου για το θέμα.
Τη βεβαιότητά του για την ετοιμότητα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων “να υποδεχθεί τους μαθητές στις αίθουσες τη νέα χρονιά” εξέφρασε, από την πλευρά του, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο οποίος συζήτησε με τον κ. Δερμεντζόπουλο για τα προγράμματα για τους νέους, που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
“Είναι σε εξέλιξη 200 προγράμματα στην ευρύτερη περιοχή, ένα μεγάλο κομμάτι και στη Θράκη κι αυτό αναδεικνύει τη δουλειά του υπουργείου Παιδείας που μετουσιώνεται σε πράξη” τόνισε ο κ. Ορφανός.
Στη συνάντηση παρέστη και ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Καρατάσιος, ο οποίος επεσήμανε ότι τα στελέχη της εκπαίδευσης είναι σε ετοιμότητα, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα, ώστε να καλυφθούν τα κενά ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. To μπάχαλο σ'αυτή τη χώρα δεν τελειώνει ποτέ.

    Κάθε χρόνο τα ίδια βρέξει-χιονίσει. Ξέρουμε τους μαθητές, ξέρουμε τις αίθουσες, ξέρουμε πόσους διδάσκοντες χρειαζόμαστε, αλλά τα κενά θα καλυφθούν "τέλος Σεπτέμβρη".

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ***ΑΡΧΕΣ**** ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    Ελεος πια ρεμάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση