GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χαμάς αρνείται ότι κρατά αιχμάλωτο ισραηλινό στρατιώτη

Δεν επιβεβαιώνει η Χαμάς την είδηση των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ότι 23χρονος στρατιώτης κρατείται αιχμάλωτος από μαχητές......



Δεν επιβεβαιώνει η Χαμάς την είδηση των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων ότι 23χρονος στρατιώτης κρατείται αιχμάλωτος από μαχητές...
Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει ότι έχασε επαφή με δικούς της μαχητές στην περιοχή όπου αναφέρθηκε η εξαφάνιση του 23χρονου και ότι κατά πάσα πθανότητα είναι νεκρός.

Μετά την κατάρρευση μίας ακόμα εκεχειρίας -διήρκησε μόλις 3 ώρες και επρόκειτο να κρατήσει 3 μέρες- συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις στη Γάζα.

Τουλάχιστον 35 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Ράφα από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ανάμεσα στα θύματα, τα 15 ανήκαν στην ίδια οικογένεια και πέντε από αυτά ήταν παιδιά, ηλικίας από 3 έως 12 ετών.
Από τις 8 Ιουλίου που ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού, έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 1.640 Παλαιστίνοι, κυρίως άμαχοι. Από την πλευρά του Ισραήλ, έχουν χάσει τη ζωή τους 63 στρατιώτες και τρεις πολίτες.
H Παλαιστινιακή Αρχή σκοπεύει να στείλει αντιπροσωπεία στο Κάιρο για συνομιλίες σχετικά με την κατάσταση στη Λωρίδα τη Γάζας, παρά την κατάρρευση της εκεχειρίας, δήλωσε ο επικεφαλής των διαπραγματεύσεων Σαέμπ Ερεκάτ.
«Ελπίζουμε πως ο υπουργός Κέρι θα πείσει το Ισραήλ να αποστείλει αντιπροσωπεία» δήλωσε ο Ερεκάτ στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση