GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόβλημα αντιμετώπισε η ΕΟΔ Χαλκιδικής σε συναυλία πασίγνωστης τραγουδίστριας!

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 έπειτα από τηλεφωνική πρόσκληση που λάβαμε από τον ΟΠΑ (Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού) Δή...



Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 έπειτα από τηλεφωνική πρόσκληση που λάβαμε από τον ΟΠΑ (Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού) Δήμου Νέας Προποντίδας, με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε να καλύπτουμε υγειονομικά με το τμήμα Α Βοηθειών τις συναυλίες που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του φεστιβάλ Θάλασσας όπως εδώ και τόσα χρόνια.

Την Κυριακή λοιπόν 20 Ιουλίου στην συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, αντιμετωπίσαμε από την εταιρεία security που ανέλαβε την ασφάλεια της συναυλίας, μια συμπεριφορά πρωτόγνωρη. Πιθανόν οι κύριοι της εν λόγω εταιρείας να μην είχαν καταλάβει ποιός ακριβώς ήταν ο ρόλος μας εκεί γιαυτό και δεν δώσαμε περαιτέρω έκταση στο θέμα.

Την Κυριακή 10 Αυγούστου 7 μέλη της Ομάδας μας εκ των οποίων οι 2 από αυτούς ταξίδεψαν από Κασσάνδρα, φτάνοντας έξω από το Αμφιθέατρο Μουδανιών, αντιμετωπίστηκαν εκ νέου από τους συγκεκριμένους κυρίους με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο, λέγοντάς τους καθόλου ευγενικά πως για να περάσουν πρέπει να φοράνε μπλούζες με το λογότυπο της Ομάδας (που ΟΛΟΙ φορούσαν) και να δηλώσουν πόσα άτομα από την Ομάδα θα παραστούν (πράγμα που δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε διότι έρχεται όποιο μέλος μπορεί και πολλές φορές μπορεί κάποιος να καθυστερήσει).

Να εξηγήσουμε λοιπόν εδώ πως εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ από κανέναν για να παρέχουμε την βοήθειά μας. Είμαστε Εθελοντές και αν κάποιοι δεν γνωρίζουν τί σημαίνει αυτό μπορούμε με άπειρα παραδείγματα να τους δώσουμε να καταλάβουν. Είναι λοιπόν εκείνου του είδους οι άνθρωποι που με περίσσια αγάπη και φιλότιμο, κλείνουν τα καταστήματά τους, παρατούν τις οικογένειές τους και το αραλίκι στις παραλίες για να σπεύσουν με δικά τους μέσα να βοηθήσουν όταν καίγεται το σπίτι κάποιου, όταν πνίγεται κάποιος άλλος, όταν εγκλωβίζεται κάποιος, γενικά όταν χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια ο συνάνθρωπος. Σίγουρα κάποιοι δεν μπορούν καταλάβουν πώς γίνεται να το κάνεις αυτό χωρίς αμοιβή. Και σίγουρα κάποιοι άλλοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να κάνουν την δουλειά τους, αλλά εδώ να τους πληροφορήσουμε πως εμείς τους επιτρέπουμε να μας <<εκμεταλλευτούν>>.

Το θέμα όμως δεν είναι ο τρόπος συμπεριφοράς των υπαλλήλων της εταιρείας security, αλλά ο τρόπος συμπεριφοράς αυτών που μας κάλεσαν να καλύψουμε τις συναυλίες, οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στα γεγονότα και δεν έλαβαν θέση, παρά παρακαλούσαν στο τέλος τα μέλη μας να επιστρέψουν όταν πια αγανακτισμένα έφυγαν από το Αμφιθέατρο.

Έπειτα από όλα αυτά, πήραμε την απόφαση να μην καλύψουμε ούτε τις επόμενες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο Μουδανιών και ευχόμαστε να μην συμβεί το παραμικρό. Λυπόμαστε βαθύτατα για τους "υπεύθυνους" αυτού του τόπου που πέρα από την καρέκλα τους δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο.

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΟΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση