GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλημέρης: Στεναχωρήθηκα με την επιλογή του Μουτσινά να μη συνεχίσει

Καλεσμένος στο «Καλοκαίρι Παντού» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος με αφορμή την επικείμενη έναρξη του...



Καλεσμένος στο «Καλοκαίρι Παντού» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος με αφορμή την επικείμενη έναρξη του νέου προγράμματος του Alpha, το ερχόμενο φθινόπωρο, μίλησε - μεταξύ άλλων - για την εκπομπή που θα «αντικαταστήσει» το «Δέστε τους».

«Και το Μες Στην Καλή Χαρά και το Δέστε Τους είναι σημαντικές εκπομπές. Κλείνουν δυο μεγάλοι κύκλοι για το κανάλι, το οποίο οφείλει στους ανθρώπους πίσω από αυτές τις εκπομπές - μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Στεναχωρήθηκα με την επιλογή του Νίκου να μη συνεχίσει, η Κατερίνα το ξέρει αυτό. Προβληματιζόμαστε ακόμα για κάποια πράγματα, αλλά επειδή μαντεύω την επόμενη ερώτηση θέλω να σας πω ότι ο Alpha έχει μια δοσολογία και τυπολογία προγραμμάτων, η οποία του έχει πάει πολύ καλά. Αυτή τη δοσολογία με αλλαγές προσώπων, τίτλων ή ντεκόρ θα τη διατηρήσουμε. Η πρώτη αίσθηση του σταθμού είναι να διατηρήσουμε αυτό που ξέρετε ως Alpha. Δεν θα δείτε μια ακραία εκπομπή στη θέση αυτή. Περισσότερα, όμως, θα ανακοινώσει το γραφείο Τύπου του Alpha» δήλωσε ο Τζώνη Καλημέρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο χαρακτήρας της εκπομπής που είχε το «Δέστε Τους» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου (είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια θα παραμένει στη ζώνη αυτή και τη νέα τηλεοπτική σεζόν) σχολίασε με χιούμορ: «Επειδή εμένα με αφορούν κιόλας, θα μπορούσατε να πείτε σε μένα, να τα γράψω και στο twitter μου» κάτι που δεν διέψευσε και ο ίδιος με την αντίδρασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση