GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αντώνης Βαρδής και ο γιος του, Γιάννης, θέλησε να του ευχηθεί "χρόνια πολλά" και μέσω s...



Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αντώνης Βαρδής και ο γιος του, Γιάννης, θέλησε να του ευχηθεί "χρόνια πολλά" και μέσω social media, με έναν άκρως συγκινητικό τρόπο.

Ο Γιάννης Βαρδής ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία του, με ένα τρυφερό μήνυμα για τον μεγάλο ερμηνευτή και μουσικοσυνθέτη, ο οποίος δίνει το τελευταίο διάστημα την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Όπως είναι γνωστό, ο Αντώνης Βαρδής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και όλοι εύχονται να τα ξεπεράσει γρήγορα, κερδίζοντας και αυτή τη μάχη!
Τα ξημερώματα ο Γιάννης Βαρδής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα συγκινητικό μήνυμα, γραμμένο με κόκκινα γράμματα πάνω σε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, προς τον πατέρα τους: «Γιατί ένας θεός μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Και εσύ είσαι ένα μικρός θεός. Χρόνια πολλά! Σε αγαπάμε».

Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τα γενέθλια του πατέρα του, Αντώνη, που δοκιμάζεται σκληρά από την ασθένειά του
Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τα γενέθλια του πατέρα του, Αντώνη, που δοκιμάζεται σκληρά από την ασθένειά του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση