GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Αβραμόπουλου - Χέιγκελ

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος προσκεκλημένος του Αμερικανού ομολόγου του Τσακ Χέιγκελ. ...


Για τις ΗΠΑ αναχωρεί αύριο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος προσκεκλημένος του Αμερικανού ομολόγου του Τσακ Χέιγκελ.
Ενόψει της επίσκεψης του στις ΗΠΑ, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο κ. Αβραμόπουλος δέχθηκε σήμερα τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν «θέματα αμοιβαίου στρατηγικού και αμυντικού ενδιαφέροντος που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή», καθώς και η ατζέντα των θεμάτων της συνάντησης που θα έχουν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Ελλάδας-ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση των δύο υπουργών αναμένεται να συζητηθούν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν στη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε ειρηνευτικές αποστολές, στη βάση του αναγνωρισθέντος σταθεροποιητικού ρόλου που διαδραματίζει η Ελλάδα στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται επίσης να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ στον αμυντικό και στρατιωτικό τομέα. Η συνάντηση έχει προγραμματισθεί για την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 20:45 ώρα Ελλάδας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση