GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύκονος: Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος – Ερωτήματα για τη διαδικασία δημοπράτησης

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα σχετικά με τον άδικο χαμό του δεκάχρονου παιδιού στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου. Μετά τις ...


Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το θέμα σχετικά με τον άδικο χαμό του δεκάχρονου παιδιού στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.
Μετά τις πρώτες αυθαιρεσίες και παραβάσεις που έχουν διαπιστωθεί από το Λιμενικό στις επιχειρήσεις θαλάσσιων σπορ αλλα και τις πολυάριθμες καταγγελίες που υπάρχουν τόσο από λοούμενους της πειροχής όσο και από το αστυνομικό τμημα της Μυκόνου προς το Δήμο, για τις αυθαριεσίες στις επιχειρήσεις της παραλίας, πρίν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της επιτροπής δημοπρασιών της Μυκόνου, κ. Νικόλαος Σαλάχας, υπέβαλε την παραίτησή του.
Μεταξύ άλλων, αναφέρει στην ανακοίνωση: «Μετά τον τραγικό και άδικο θάνατο του 10χρονου παιδιού, η συνείδησή μου και τα συναισθήματά μου ως πατέρας κατέστησαν απαγορευτικό να συμμετέχω εκ νέου στη διαδικασία δημοπράτησης θαλάσσιων σπορ του δήμου. Θεωρώ ότι πλέον οι σχετικές αποφάσεις του δήμου, τίθενται στο μικροσκόπιο όλης της χώρας», σημειώνει ο κ. Σαλάχας, αφήνοντας ανοιχτά ερωτήματα για την διαδικασία με την οποία παραχωρούνται οι παραλίες στους ιδιώτες, και με την οποία δεν θέλει να έχει καμία σχέση.
Ο κ. Σαλάχας ζητά από το δήμο να μεριμνήσει για την άμεση αντικατάστασή του.
Μένει να δούμε με ποιο τρόπο η δήμαρχος του νησιού κ. Ειρήνη Γρυπάρη θα αναλάβει τις δικές της ευθύνες, καθώς μέχρι στιγμής, τις αποποιείται. Σύμφωνα με πληροφορίες του , η προσπάθειά της να παραγματοποιήσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να εξετάσει την σύμβαση της επιχείρησης όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα, τρεις μέρες μετά το θάνατο του παιδιού, απέβη άκαρπη, καθώς οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής θεωρούν ότι πρέπει να ληφθούν περισσότερο δραστικά μέτρα για όλους τους παράνομους επιχειρηματίες.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση