GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλακίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος ...

Αποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του στις ανακρίτριες για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και ένταξης σε αυτή.
Στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ.
Κατά την απολογία του ο βουλευτής είχε αρνηθεί την κατηγορία που του αποδίδεται, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη.
Ανακρίτριες και εισαγγελέας προφυλάκισαν τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο με το σκεπτικό ότι εαάν παρέμενε ελεύθερος θα συνέχιζε την εγκληματική του δραστηριότητα, καθώς εκτός από βουλευτής ήταν μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ανήκε δηλαδή στη στενή ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, και με κάθε τρόπο προέτρεπε και προπαγάνδιζε την εγκληματική της δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση