GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Επτάχρονος Αυστραλός ποζάρει κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι!

Παγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα που ανάρτησε στο Twitter... ένας Αυστραλός τζιχαντιστής, στην οποία απεικονίζεται ο μό...



Παγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα που ανάρτησε στο Twitter... ένας Αυστραλός τζιχαντιστής, στην οποία απεικονίζεται ο μόλις επτά ετών γιος του να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό,κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη!
Ο πατέρας του, Χαλίντ Σαρούφ, καταζητούμενος Αυστραλός τρομοκράτης και ύποπτος για εγκλήματα πολέμου, συνόδευσε την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter με το απίστευτο σχόλιο:«Αυτό είναι το αγόρι μου»!
Σύμφωνα με ξένα μέσα, η φωτογραφία πιστεύεται ότι τραβήχτηκε στις 8 Αυγούστου, στην πόλη Ράκα, στη Συρία.
Μάλιστα, όπως σημειώνει η Daily Mail, λίγη ώρα πριν την ανάρτηση, ο Σαρούφ είχε «ανεβάσει» στο Twitter άλλη μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά το κεφάλι του άτυχου στρατιώτη, γράφοντας: «Τι κεφάλι!», ενώ σε μια άλλη εικόνα, ο αυστραλός Τζιχαντιστής ποζάρει και με τα τρία του παιδιά, με όπλα στα χέρια.

Ο Σαρούφ, πρώην κάτοικος του Σίδνεϊ, μάχεται στο πλευρό τωνΤζιχαντιστών του ISIS.
Οι αρχές πιστεύουν ότι έφυγε από την Αυστραλία τον περασμένο Δεκέμβριο, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του αδελφού του.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση