GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Οι διακοπές τους μετατράπηκαν σε εφιάλτη δίχως τέλος…

Σε εφιάλτη δίχως τέλος μετατράπηκαν οι διακοπές για ένα ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους στη Κρήτη, που έπεσαν θύματα, όπως οι ...


Σε εφιάλτη δίχως τέλος μετατράπηκαν οι διακοπές για ένα ζευγάρι με τα δύο ανήλικα παιδιά τους στη Κρήτη, που έπεσαν θύματα, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, καλοσχεδιασμένης κλοπής από άγνωστο άτομο, που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει αναισθητικό σπρέι προκειμένου ανενόχλητος να αρπάξει τη λεία του.
Η οικογένεια ήρθε την Δευτέρα για διακοπές στο Καλαμάκι Χανίων και έμεινε σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Το ζευγάρι όπως αφηγήθηκε στο Flashnews.gr και κατήγγειλε στην αστυνομία, την Πέμπη το πρωί ξύπνησε, αργότερα από ότι συνήθιζε, με έντονη δυσφορία, ζαλάδα και απώλεια μνήμης.
Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου να πάρει αέρα, προσπαθώντας να ανακουφίσει την απροσδιόριστη δυσάρεστη αίσθηση που είχε.
Εκεί είδε την τσάντα της πεταμένη και τότε άρχισε να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί. Επέστρεψε στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι έλειπαν περίπου 1200 ευρώ καθώς και ένα πολύ ακριβό κινητό.
Το ζευγάρι αφού πήγε στο δωμάτιο που έμεναν τα ανήλικα παιδιά και είδε ότι ήταν καλά, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
Αστυνομική δύναμη έσπευσε άμεσα στο ξενοδοχείο για να καταγράψει τι είχε συμβεί, ενώ αργότερα, στο δωμάτιο έφτασε και υπάλληλος της σήμανσης, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, ωστόσο ανιχνεύθηκαν σημάδια παραβίασης.
Από εκείνη την ημέρα οι διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη για το ζευγάρι, που έχασε όλα του τα χρήματα και δεν μπόρεσε να χαρεί το υπόλοιπο της διαμονής του στη Κρήτη.
Διαβάστε περισσότερα στο www.flashnews.gr

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση