GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Μπρόντγουεϊ η Έμα Στόουν

Η Έμα Στόουν, νέα, όμορφη και νυν μούσα του Γούντι Αλεν στην κομεντί «Μαγεία στο σεληνόφως» που από την... ερχόμενη εβδομάδα θ...



Η Έμα Στόουν, νέα, όμορφη και νυν μούσα του Γούντι Αλεν στην κομεντί «Μαγεία στο σεληνόφως» που από την... ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε και στις ελληνικές αίθουσες, απασχολεί σοβαρά το Χόλιγουντ εδώ και μια πενταετία περίπου.

Τώρα θα απασχολήσει και το αμερικανικό θέατρο καθώς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ στην τρέχουσα αναβίωση του μιούζικαλ «Καμπαρέ» από τον Βρετανό σκηνοθέτη Σαμ Μέντες. Ραγδαία ανερχόμενη, η 25χρονη ηθοποιός είχε αρχικά πάρει τον ρόλο της Σάλι Μπόουλς (της διάσημης ηρωίδας από την ερμηνεία της Λάιζα Μινέλι στην ταινία του 1972), για να τον εγκαταλείψει (αφήνοντας χώρο για την αντικαταστάτριά της Μισέλ Γουίλιαμς η οποία τώρα αποχωρεί) για χατίρι της νέας σειράς του «Σπάιντερ Μαν» όπου έπαιξε σε δύο ταινίες.

Από τα πιο «καυτά» ονόματα της σόουμπιζ αυτή την περίοδο, με εύθραυστη γοητεία και πολύπλευρο ταμπεραμέντο, η Στόουν θα βρίσκεται στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ από τις 11 Νοεμβρίου 2014 έως την 1η Φεβρουαρίου 2015. Στο μεταξύ, θα κρατιέται στον αφρό των κινηματογραφικών εξελίξεων.

'Οχι μόνο λόγω Γούντι Αλεν αλλά και... Βενετίας η οποία ετοιμάζεται να την υποδεχτεί στο κόκκινο χαλί της για την πρεμιέρα του 71ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου που ανοίγει στις 27 Αυγούστου με το «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου στο οποίο συμμετέχει.

Είναι αρκετές οι ταινίες με τις οποίες η ίδια έχτισε την καριέρα της την τελευταία πενταετία αποδεικνύοντας ότι διαθέτει σωστά αντανακλαστικά στον χώρο. Αμερικανο-Σουηδέζα τρίτης γενιάς που γεννήθηκε στο Σκοτσντέιλ της Αριζόνας, έπεισε τους γονείς της στα 15 της ότι έπρεπε να μετακομίσουν στο Χόλιγουντ γιατί ήθελε να γίνει ηθοποιός. Και τα κατάφερε. «Superbad», «Zombieland», «Easy A», «Υπηρέτριες», «Crazy, stupid, love», «Οι διώκτες του εγκλήματος» και φυσικά τα δύο κεφάλαια του «Amazing Spider-Man» είναι οι πρώτοι τίτλοι, ενδεικτικοί της εξελισσόμενης καριέρας της, που από εδώ και στο εξής δείχνει να απογειώνεται.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση