GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λίστα του «τριφυλλιού» για τα παιχνίδια κόντρα στη Μίντιλαντ

Με την ίδια συνταγή αλλά προσδοκώντας –προφανώς- σε καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνο κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης θα αγωνιστεί ο Παναθηνα...


Με την ίδια συνταγή αλλά προσδοκώντας –προφανώς- σε καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνο κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στις διπλές αναμετρήσεις απέναντι στη Μίντιλαντ για τα play-offs του Europa League.
Από τους «πράσινους» εστάλη στην UEFA η σχετική λίστα, η οποία δεν έχει κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με την προηγούμενη που δόθηκε για τα παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης.
Φυσικά, το «τριφύλλι» θα έχει το περιθώριο να προβεί σε αλλαγή μέχρι τις 20 Αυγούστου, στην περίπτωση που αποκτηθεί είτε ο Αμπέντ, είτε κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, ενώ ειδικά για αυτήν την περίπτωση έχουν δηλωθεί 24 και όχι 25 παίκτες, δηλαδή μία θέση έχει μείνει κενή.
Η λίστα των 24: Κοτσόλης, Στιλ, Κοτσαρής, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες, Κλωναρίδης, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Δώνης, Νάνο, Μπούι, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Μπαϊράμι, Καρέλης, Πέτριτς.
Η δεύτερη λίστα με τους… μικρούς: Μυρθιανός, Αγγελόπουλος, Σταματάκης, Στάικος, Υμεράι, Λάμπρου.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση