GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Στην τέταρτη κλοπή πήραν και την… αλυσίδα της άγκυρας!

Θα παρακαλάει να φύγει ο… Αύγουστος ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης ενός αλιευτικού σκάφους που είναι ελλιμενισμένο στο νέο Καρνάγιο της Ρό...


Θα παρακαλάει να φύγει ο… Αύγουστος ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης ενός αλιευτικού σκάφους που είναι ελλιμενισμένο στο νέο Καρνάγιο της Ρόδου! Άγνωστοι το έχουν λεηλατήσει τρεις φορές από την 1η του μήνα, ενώ άλλη μια φορά έκλεψαν και τον ίδιο! Μάλιστα, στην τελευταία κλοπή του πήραν ακόμη και την… αλυσίδα της άγκυρας!
Ο 75χρονος ιδιοκτήτης είχε υποχρεωθεί με εισαγγελική απόφαση να μεταφέρει το σκάφος του από το λιμάνι του Μανδρακίου, αρχικά στην Κολώνα και από εκεί στη Λάρδο, όπως αποκάλυψε η «Ροδιακή». Από τότε, όμως, δεν βρήκε ησυχία καθώς στοχοποιήθηκαν και ο ίδιος, αλλά και το αλιευτικό. Την πρώτη μέρα που το σκάφος του βρισκόταν στο Καρνάγιο, δυο νεαροί τσιγγάνοι του έκλεψαν 480 ευρώ με την μέθοδο της απασχόλησης. Λίγες μέρες αργότερα, άγνωστοι πήδησαν στο αλιευτικό από ένα διπλανό φορτηγό πλοίο και άρπαξαν πέντε μπαταρίες αξίας άνω των 1000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του αγόρασαν νέες μπαταρίες για να αντικαταστήσουν τις κλεμμένες αλλά, μόλις τις έβγαλαν από το αυτοκίνητό τους στον προβλήτα, κάποιος άρπαξε τη μια από αυτές και έγινε καπνός! Η καταστροφή, όμως, ήρθε την περασμένη Πέμπτη, όταν βρήκε το σκάφος του λεηλατημένο. Οι εισβολείς είχαν αρπάξει πάλι όλες τις μπαταρίες, σίδερα, τα ανταλλακτικά της μηχανής από την οποία έκοψαν όλα τα καλώδια, τις αντλίες για το υδραυλικό βίντσι και την μήκους 120 μέτρων αλυσίδα της άγκυρας, ενώ προκάλεσαν και εκτεταμένες ζημιές στην καμπίνα και τη γέφυρα! Η αξία των κλοπιμαίων και των φθορών ξεπερνά τα 10.000 ευρώ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση