GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση κατα δικηγόρου μέσα στα Δικαστήρια των Χανίων

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί μέσα στα Δικαστήρια των Χανίων τα οποία συνεδρίαζαν για υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρ...


Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί μέσα στα Δικαστήρια των Χανίων τα οποία συνεδρίαζαν για υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων.
Μόλις είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία για μια οικογενειακή υπόθεση στην οποία αντίδικη ήταν απο την μια πλευρά μια γυναίκα και από την άλλη ένας άντρας με τον γιο του.
Ξαφνικά και ενώ όλοι ευρίσκονταν στον διάδρομο των Δικαστηρίων, – σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ιωάννη Δασκαλάκη – πατέρας και γιος επιτέθηκαν με γροθιές κατά του δικηγόρου της άλλης πλευράς.
Άμεσα συνελήφθη ο πατέρας και αναζητείται ο γιος, ενώ από τον δικηγόρο που δέχθηκε την επίθεση υποβλήθηκε μήνυση.
Από την πλευρά του ο κ. Δασκαλάκης τονίζει πως σύσσωμος ο δικηγορικός κόσμος καταδικάζει απερίφραστα αυτό το περιστατικό που αφορά σε απρόκλητη επίθεση κατά δικηγόρου στην διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση