GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Βάρβαρη και άδικη φορολογία

Με αυστηρό ύφος σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τα θέματα που προέκυψαν με τον ενιαίο φόρο ακινήτων. «Tα όσα ανακαλύπτουν οι πολίτες στα εκκαθαρι...


Με αυστηρό ύφος σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τα θέματα που προέκυψαν με τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
«Tα όσα ανακαλύπτουν οι πολίτες στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, είναι ακόμη μια σαφής απόδειξη της βάρβαρης και άδικης φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης αλλά συγχρόνως και η καλύτερη τεκμηρίωση για την άδικη, αναποτελεσματική και ατελέσφορη φορολογική πολιτική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ» ανέφερε σε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα τόνισε ότι «σε οποιαδήποτε άλλη χώρα οι αδικίες, τα λάθη και οι παραλείψεις θα οδηγούσαν σε παραιτήσεις υπευθύνων, αλλά στη χώρα μας οι πολιτικοί υπεύθυνοι, έχουν ακόμη να επιτελέσουν… σοβαρό έργο με χαριστικές διατάξεις και φωτογραφικές τροπολογίες υπέρ διαπλεκόμενων συμφερόντων».
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η φορολογική πολιτική του βρίσκεται στον αντίποδα της μνημονιακής φορολογικής πολιτικής. «Στον αντίποδα της μνημονιακής φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης είναι η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, με μετατόπιση του φορολογικού βάρους από τα μικρά και μεσαία εισοδήματα και περιουσίες, με την επιβολή φόρου στη μεγάλη περιουσία, που θα έχει υψηλό αφορολόγητο όριο, δεν θα εξολοθρεύει τα σπίτια μας και τις μικρές ιδιοκτησίες και θα φορολογεί δίκαια και με προοδευτική κλίμακα το σύνολο της περιουσίας» σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: www.real.gr

2 σχόλια

  1. ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ 20000 € ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ
    ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ
    ΣΤΑΘΑΚΗ
    ΤΣΟΥΚΑΛΑ
    ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑ Μ Η Δ Ε Ν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση