GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για το πρωτογενές πλεόνασμα

"Η δημιουργία πλεονάσματος πρέπει να στηρίζεται σε αναπτυξιακές πολιτικές και όχι σε επώδυνα υφεσιακά μέτρα. Το υπουργεί...



"Η δημιουργία πλεονάσματος πρέπει να στηρίζεται σε αναπτυξιακές πολιτικές και όχι σε επώδυνα υφεσιακά μέτρα. Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πρωτογενές πλεόνασμα 2,3 δις ευρώ ενώ ταυτόχρονα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες ξεπερνούν, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου, τα 5,3 δις ευρώ.

Η κυβέρνηση αντί να δημιουργεί τεχνητό κλίμα ευφορίας, οφείλει να αντιληφθεί ότι η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής που να περιλαμβάνει μετατόπιση της δημοσιονομικής προσαρμογής, από μέτρα λιτότητας, σε πολιτικές που να συνδέονται με την ανάπτυξη, την κοινωνική προστασία και τη δημιουργία θέσεων εργασίας."

1 σχόλιο

  1. Βρε σουργελο Μπαρμπα Φωτη αφου μαζι με ολο το σκυλολοι σου Μαραγαριτη-Χατζησωκρατη και δε σημαζευεται το κλεισατε το μαγαζι.
    Γιατι δεν πατε σπιτη σας να μας αφησετε ησυχους.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση