GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Λονδίνο για… τα μάτια του Σαμαρά

Τα χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα με την Αγγλία δεν ήταν δυνατό να κρατήσουν την Ελένη Φουρέιρα μακριά από τον Γιώργο Σαμαρά. Η...


Τα χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα με την Αγγλία δεν ήταν δυνατό να κρατήσουν την Ελένη Φουρέιρα μακριά από τον Γιώργο Σαμαρά.
Η σέξι τραγουδίστρια βρήκε χρόνο και αμέσως πήρε το αεροπλάνο και… πέταξε για το Λονδίνο, για να περάσει λίγο χρόνο με τον αγαπημένο της. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Γουέστ Μπρομ κι έτσι εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο Μπέρμινχαμ, κοντά στο κέντρο της αγγλικής πρωτεύουσας όπου αποφάσισε να βγάλει και αναμνηστική φωτογραφία η .
Μάλιστα, η Ελένη τον βοήθησε και με τη μετακόμιση, αλλά είπε να περάσει και λίγο χρόνο μαζί του προτού ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της με τον Νίκο Βέρτη. Πάντως, έβγαλε και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες με… φθινοπωρινή διάθεση και ρούχα, όπως αυτή που ανέβασε στο διαδίκτυο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση