GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να μπει ένα τέλος στη βία στην Ουκρανία»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ δήλωσε στην εφημερίδα Μπιλντ ότι "θέλει να βάλει τέλος στις βία...

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ δήλωσε στην εφημερίδα Μπιλντ ότι "θέλει να βάλει τέλος στις βίαιες συγκρούσεις" στην Ουκρανία, κατά τη συνάντηση που θα έχει αύριο με τους ομολόγους του της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Γαλλίας.

"Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στις βίαιες συγκρούσεις και να παράσχουμε στους κατοίκους που πλήττονται από τη βία στην ανατολική Ουκρανία την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζονται", δήλωσε σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας.

Ο Σταϊνμάγερ θα συναντηθεί αύριο στο Βερολίνο με τους υπουργούς Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, της Ουκρανίας Πάβλο Κλίμκιν και της Γαλλίας Λοράν Φαμπιούς. Την Παρασκευή η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ μίλησε τηλεφωνικά με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και του ζήτησε να σταματήσει "η ροή στρατιωτικού υλικού, στρατιωτικών συμβούλων και ενόπλων από τα σύνορα" με την Ουκρανία.

Νωρίτερα, το Κίεβο είχε ανακοινώσει ότι κατέστρεψε μια φάλαγγα ρωσικών τεθωρακισμένων που πέρασε στο έδαφός του, κάτι όμως που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τη Μόσχα.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση