GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πιλότος κοιμήθηκε, η συγκυβερνήτης …χάζευε, το αεροπλάνο έκανε βουτιά, αλλά τους έσωσε ο...

Άγιο είχαν οι επιβάτες της πτήσης της Jet Airways από το Μουμπάι στις Βρυξέλλες, στις 8 Αυγούστου, όταν ο πιλότος κοιμήθηκε και...



Άγιο είχαν οι επιβάτες της πτήσης της Jet Airways από το Μουμπάι στις Βρυξέλλες, στις 8 Αυγούστου, όταν ο πιλότος κοιμήθηκε και η συγκυβερνήτης ήταν αποροφημένος στο tablet, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να κάνει βουτιά 5.000 ποδιών.

Σύμφωνα με τους Times of India, ο πρώτος πιλότος έκανε «ελεγχόμενη ξεκούραση», όπως προβλέπεται για τις πολύωρες πτήσεις. Υποτίθεται ότι η συγκυβερνήτης του θα είχε την ευθύνη, όσο εκείνος θα κοιμόταν. Όμως, εκείνη ασχολούνταν με το tablet της πτήσης και έτσι δεν παρατήρησε ότι το αεροπλάνο έπεσε από το προβλεπόμενο ύψος των 34.000 ποδιών ενώ πετούσε πάνω από την Τουρκία.

Τα χειρότερα αποφεύχθησαν, όταν ο πύργος ελέγχου το παρατήρησε και ειδοποίησε τους πιλότους ότι θα πρέπει να ανέβουν ξανά στο ύψος που προέβλεπε το σχέδιο πτήσης τους. Τώρα και οι δύο είναι σε διαθεσιμότητα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστώσουν μήπως είχε… γλαρώσει και η συγκυβερνήτης την ώρα που κοιμόταν ο πιλότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση