GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν σε συναυλία και κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας, μετά από επίθεση από σφήκες!

Επίθεση από σφήκες σε συναυλία στον Βάμμο Αποκορώνου Το Κέντρο Υγείας Βάμου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ κατακλύστηκε από ανθρώπους που είχα...

Επίθεση από σφήκες σε συναυλία στον Βάμμο Αποκορώνου

Το Κέντρο Υγείας Βάμου, λίγο μετά τις 9 το βράδυ κατακλύστηκε από ανθρώπους που είχαν τσιμπηθεί από τις σφήκες.

Όπως είπε στο Flashnews.gr γιατρός του Κ.Υ., σε όλους δόθηκε η κατάλληλη αγωγή, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε δύο από τα θύματα των σφηκών που δήλωσαν πως είναι αλλεργικοί στα τσιμπήματα μελισσών.

Επίσης σε όλους όσους πήγαν στο Κέντρο Υγείας με τσιμπήματα από τις σφήκες, δόθηκαν συμβουλές να πάρουν αντιβίωση και να κάνουν ακόμη και αντιτετανικό ορό, καθώς – σε αντίθεση με τις μέλισσες – οι σφήκες πηγαίνουν και σε βρώμικα αντικείμενα και ενδέχεται να είναι μολυσμένες.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό, εάν οι σφήκες ενοχλήθηκαν από τα φώτα και την μουσική , αν και το πλέον πιθανό είναι, κάποιος να «πείραξε» κατά λάθος κάποια σφηκοφωλιά που ήταν στον χώρο της συναυλίας, με αποτέλεσμα την μαζική επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως πρόβλημα με τις σφήκες εμφανίστηκε και στο στάδιο των Περιβολίων, όπου σφηκοφωλιές εμφανίστηκαν κάτω από τα πλαστικά καθίσματα με αποτέλεσμα ο πρόσφατος φιλικός αγώνας του Πλατανιά με τον Ηρόδοτο να γίνει χωρίς θεατές.

πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση