GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Δημάρχων Πεντέλης και Αμαρουσίου

Συνάντηση είχαν οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου και Πεντέλης, Γιώργος Πατούλης και Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, αντίστοιχα Συζήτησαν εκτε...



Συνάντηση είχαν οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου και Πεντέλης, Γιώργος Πατούλης και Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, αντίστοιχα
Συζήτησαν εκτενώς τα αυτοδιοικητικά θέματα, προβλήματα, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται ενόψει των εκλογών σε ΚΕΔΕ, ΠΕΔΑ και ΕΝΠΕ.
Η συνάντηση αυτή έγινε σε συνέχεια της πρόσφατης πρωτοβουλίας των 60 Δημάρχων που συγκρότησαν το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση», ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου και Πεντέλης.

Οι Γιώργος Πατούλης και Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αντήλλαξαν σκέψεις και ιδέες για τις αυτοδιοικητικές προκλήσεις της επόμενης πενταετίας και συμφώνησαν να αναλάβουν κοινές δράσεις για να υπερασπιστούν το όραμα για μια «θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη, οικονομικά αυτάρκη και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση». Παράλληλα, συμφώνησαν ότι «η Πρωτοβάθμια Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι ζητιάνος της κεντρικής εξουσίας και των Περιφερειών» και δεσμεύθηκαν να αγωνιστούν από κοινού για να οικοδομηθεί μια Αυτοδιοίκηση που θα παρεμβαίνει για να συνδιαμορφώνει την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση